Video

Ρένος Χαραλαμπίδης: Μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με πρώην συντρόφους του

Ρένος Χαραλαμπίδης: Μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με πρώην συντρόφους του
Ρένος Χαραλαμπίδης: Σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στην επιλογή του να μην παντρευτεί.

Καλεσμένος στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου, ήταν την Πέμπτη 30 Ιουλίου, ο αγαπητός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, ο οποίος μπήκε στην παρέα της εκπομπής «Αυτός και ο Άλλος» και μίλησε για όλα.

Στην εκπομπή της ΕΡΤ λοιπόν, αναφέρθηκε στη μεγάλη του επιτυχία «Φθηνά Τσιγάρα», αλλά μίλησε και για τη νέα ταινία που ετοιμάζει, καθώς και για την προσωπική του ζωή. Αρχικά, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για την κριτική που έχει δεχθεί για τις ταινίες του, αλλά και για το πώς εμπνεύστηκε την περιβόητη ατάκα «συλλέκτης στιγμών».

«Υπήρχε ένα καφενείο στο Παγκράτι, το Ελλάς, το οποίο άνοιγε στις 06.30 το πρωί. Πήγαινα εκεί για να γράψω το σενάριό μου για τα Φθηνά Τσιγάρα. Σκεφτόμουν πόσες ασήμαντες στιγμές έχουν ζήσει οι άνθρωποι στα καφενεία τα παλιά και πόσο σημαντικές γίνονται τώρα. Κάπου εκεί άρχισα να σκέφτομαι τη συλλογή στιγμών. Εγώ δεν πιστεύω αυτό που λένε, ζήσε τη στιγμή. Εγώ λέω, ζήσε τη ροή, γιατί η στιγμή φεύγει», δήλωσε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Να αναφέρουμε πως ως σκηνοθέτης εμφανίστηκε το 1997 με το «No Budget Story», μια ασπρόμαυρη ρομαντική ταινία που σημάδεψε την δεκαετία του 1990 και ξεκίνησε μια ολόκληρη σχολή με τη φιλοσοφία του γύρω από τον κινηματογράφο, ενώ το 2005, βασισμένος στο ομότιτλο βιβλίο του Πέτρου Τατσόπουλου, σκηνοθέτησε την ταινία «Η Καρδιά του Κτήνους» και κατάφερε για ακόμα μία φορά να κερδίσει κοινό και κριτικούς.

Ο ίδιος επέλεξε να μην παντρευτεί και να… νοικοκυρευτεί

Παράλληλα, ο αυτοδίδακτος ηθοποιός και σεναριογράφος με θεατρικές σπουδές σε ελεύθερα εργαστήρια στην Αθήνα μίλησε για τη νέα ταινία που ετοιμάζει και αποκάλυψε τον τίτλο και την πλοκή που θα έχει. Όπως είπε, θα τιτλοφορείται «Νυχτερινός Εκφωνητής» και θα είναι μια ερωτική κομεντί με… βραδινό Μαραθώνιο!

«Είναι ένας ύμνος για τον ραδιοφωνικό ελληνικό πολιτισμό. Ταινία για το ραδιόφωνο δεν έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα», ανέφερε ο σκηνοθέτης, ενώ η ταινία θα είναι γυρισμένη στην Αθήνα. Τέλος, ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός μίλησε για την επιλογή του να μην παντρευτεί και να… νοικοκυρευτεί, αποκάλυψε τον φόβο της μητέρας του και αναφέρθηκε και στις σχέσεις που διατηρεί με πρώην συντρόφους του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments