Ζώδια

Ο Αύγουστος θα είναι ένας τέλειος μήνας για αυτά τα ζώδια

Ο Αύγουστος θα είναι ένας τέλειος μήνας για αυτά τα ζώδια
Ζώδια προβλέψεις: Για αυτά τα τρία ζώδια ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα είναι τέλειος.

Ο Αύγουστος είναι εδώ και αυτό σημαίνει πως το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος του, αλλά ας φροντίσουμε να διασκεδάσουμε κάθε λεπτό, αν και μερικά ζώδια θα έχουν την… τιμητική τους.

Δηλαδή, αυτά τα τρία ζώδια θα περάσουν έναν τέλειο Αύγουστο, ζώντας στο έπακρο. Μάλιστα, ο εν λόγω μήνας θεωρείται ο πιο γεμάτος και αυτό ίσως να έχει να κάνει και με το ότι ο Ήλιος επιστρέφει στον Παρθένο κατά τη διάρκειά του, σύμφωνα με το marieclaire.

Ευτυχώς όμως, ο τελευταίος μήνας του φετινού καλοκαιριού δεν θα φύγει έτσι αφού θα αποδειχθεί ο καλύτερος για τα παρακάτω ζώδια:

Κριός 

Απόλαυσε τις χαρές της ζωής σου. Μαζί με τον Ήλιο να βρίσκεται στο αδελφικό σου ζώδιο της φωτιάς, τον Λέοντα, είσαι πάντα έτοιμη να βγεις προς τα έξω. Με τον Ήλιο να ενεργοποιεί τον 5ο οίκο σου που έχει σχέση με το πάθος, τη ροματζάδα, την ευτυχία, τη δημιουργική έκφραση, την πολύχρωμη αυθεντικότητα, το εσωτερικό σου φως αυτόματα ενεργοποιείται και ανανεώνεται. Μπορεί ο Άρης και ο Χείρων να είναι ανάδρομοι στο ζώδιό σου αρκετές εβδομάδες, αλλά θα είσαι γενναία μαχήτρια.

Καρκίνος 

Παρότι τα γενέθλιά σου τελείωσαν, έχεις κάθε λόγο να γιορτάζεις. Η εποχή του Λέοντα έχει πάντα καλοκαιρινή διασκέδαση και συγκεντρωτικές γιορτές και γίνεται ακόμα καλύτερο. Όταν ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα, ακτινοβολεί, σύμφωνα με το marieclaire, μέσα από τον 2ο οίκο σου που έχει να κάνει με τα οικονομικά, τις αξίες, την άνεση, τη σταθερότητα και τα μοναδικά ταλέντα. Είναι μια τέλεια περίοδος για να κάνεις ένα βήμα πίσω και να απολαύσεις τους καρπούς της δουλειάς σου. Η Αφροδίτη θα επηρεάσει το ζώδιό σου αυτό το μήνα και θα αποκαλύψει κομμάτια του αισθησιασμού σου και θα λάμπουν τα χαρίσματά σου.

Λέων

Κάτι μαγικό συμβαίνει όταν ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου και είναι μέρος του ότι είναι και ο κυβερνήτης σου. Οι σχέσεις σου, ειδικά στο εργασιακό περιβάλλον, θα υπογραμμιστούν με την Πανσέληνο αυτού του μήνα και οι Άρης – Χείρων θα ενεργοποιήσουν τον 9ο οίκο σου που έχει να κάνει με την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις και τα μακρινά ταξίδια. Θα είναι μια πρόκληση να στηριχθείς στις δυνάμεις σου για να κάνεις το μεγάλο άλμα. Οπότε είτε παίρνεις αναγνώριση στην επαγγελματική σου ζωή είτε ετοιμάζεις το έδαφος για μια προαγωγή, αυτός ο μήνας θα αναδείξει το εσωτερικό σου φως, με την Αφροδίτη να επιδρά στον 12ο οίκο σου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments