Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [01/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [01/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [01/08/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για το Σάββατο [01/08/20].

Κριός

Το να θέλεις να απολαύσεις ή να βιώσεις μια συγκινητική εξέλιξη δεν είναι αρκετό. Θα πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες και να δραστηριοποιηθείς για την πραγματοποίηση των οραμάτων που κυριαρχούν στις σκέψεις σου. Οι ήρεμες κινήσεις, είναι αυτές που θα βοηθήσουν ουσιαστικά την εξέλιξη της σχέσης σου. Δείξε υπομονή και αυτοσυγκράτηση και όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος

Η προσγειωμένη και ήρεμη δύναμή σου, είναι θετική για την ερωτική σου ζωή, ακόμα κι αν αντιμετωπίζεις ένα προκλητικό σεξουαλικό σενάριο στη σχέση σου. Η προσπάθειά σου να διατηρήσεις την ειρήνη δείχνοντας αυτοσυγκράτηση όπου χρειάζεται, είναι ένα ισχυρό πλεονέκτημα. Διώξε τις αμφιβολίες και εμπιστεύσου το ένστικτό σου! Γιατί η αγάπη ανθίζει όταν λειτουργείς με αυτό τον τρόπο.

Δίδυμοι

Περίμενε μια αποκάλυψη, για το πώς να πετύχεις «περισσότερα με λιγότερα» στα ερωτικά σου θέματα τώρα. Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις για να ανταποκριθείς στις υψηλές προσδοκίες. Άφησε το ρομαντισμό να σου αποσπάσει την προσοχή για να αλλάξεις την εστίασή σου, από τα φαινομενικά σοβαρά θέματα. Η αγάπη είναι το εισιτήριό σου, για να χαλαρώσεις το κουρασμένο σου πνεύμα τώρα.

Καρκίνος

Ο εραστής σου, θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη σου και τη χαρά στο πρόσωπό σου. Αυτό θα βοηθήσει στο να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα η αυτοπεποίθησή σου, αυτό το διάστημα. Θα μπορούσε να είναι η θετική του ενέργεια που ενισχύει την αυτοεκτίμησή σου. Επομένως, ένα τολμηρό βήμα, θα είναι ένα σημαντικό ρίσκο. Η καρδιά σου γνωρίζει πως όταν κάτι είναι πραγματικό, φαίνεται σωστό. Εμπιστεύσου αυτό που νιώθεις τώρα.

Λέων

Κάτι ασυνήθιστο διαπερνά την ερωτική σου ζωή. Αυτό μπορεί να σε ωθήσει να πραγματοποιήσεις μια ριζική αλλαγή που σκεφτόσουν αρκετό διάστημα. Εμπιστεύσου τις ρομαντικές αποκαλύψεις που θα σε συμβουλέψουν πότε να μείνεις αδρανής και πότε να κάνεις βήματα. Οι φιλοδοξίες σου μπορεί να είναι τεράστιες, αλλά τα σημάδια και τα σήματα που έρχονται, μπορεί να είναι λεπτές ενδείξεις. Επιβράδυνε και άνοιξε το μυαλό σου, για να τα καταλάβεις σωστά.

Παρθένος

Ένα ρομαντικό ζήτημα, αναμφίβολα θα φέρει μια αλλαγή στη δυναμική ισχύος της σχέσης σου. Όμως έχεις δεσμευτεί για ένα προσωπικό όνειρο κι ο εραστής σου θα συνδεθεί με το όραμά σου….όπως ακριβώς ήλπιζες πως θα έκανε. Όπως εσύ έτσι κι εκείνος δεν θα αποθαρρυνθεί από ανατροπές, αναβολές και προκλήσεις. Προετοιμάσου για να δεις τι μπορεί να συμβεί, όταν συνεργάζονται δύο κεφάλια και δυο καρδιές.

Zυγός

Ο εραστής σου θέλει εσένα και μόνο εσένα! Λατρεύει την αυθεντικότητα που εκπέμπεις. Αλλά τα πράγματα δυσκολεύουν αν φανείς πολύ ψύχραιμη. Αυτό θα το παρερμηνεύσει σαν έλλειψη ενδιαφέροντος ή μειωμένης διάθεσης. Να μην είσαι ούτε πολύ θερμή ούτε πολύ απόμακρη στην ερωτική σου σχέση κι όλα θα πάνε καλά.

Σκορπιός

Ένα ανοιχτό μυαλό βοηθά να αποδεχτείς ότι η πρόοδος που έχει πραγματοποιηθεί με έναν συγκεκριμένο τρόπο στη σχέση σου δεν μπορεί να σταματήσει τώρα. Ακόμα κι αν δεν κάνεις αμέσως κάθε παθιασμένο όραμά σου πραγματικότητα, η παραίτηση, δεν πρέπει να είναι επιλογή. Με τόσες πολλές δυνατότητες στα ερωτικά σου, η πίστη στον εαυτό σου και η αποδοχή της καρδιάς σου, αξίζει αυτό που θέλει και θα φέρει μια πολύ ευχάριστη, κι έγκαιρη αλλαγή.

Τοξότης

Οι αποκαλύψεις πρέπει να αγκαλιαστούν, και να μην αμφισβητηθούν. Προσφέρουν πληροφορίες για το πώς να δημιουργήσεις μεγαλύτερη ισορροπία στη ερωτική σου σχέση. Αν είσαι ελεύθερη, τότε βεβαιώσου ότι ακούς την καρδιά σου πριν ξεκινήσεις κάτι συναρπαστικό…. αλλά σύντομο. Η οικοδόμηση της σχέσης σου με σταδιακό ρυθμό, πρέπει να είναι το επίκεντρο των σκέψεων σου τώρα. Η αλλαγή χρειάζεται προσαρμογή! Και είσαι οπλισμένη με όλα τα απαραίτητα.

Αιγόκερως

Μην σταματάς να κάνεις αυτό που κάνεις! Κάτι οικοδομείται υπέροχα, ακόμα κι αν εσύ πιστεύεις ότι η προσπάθεια είναι μάταιη. Η αυτοπεποίθησή σου αιχμαλωτίζει ή ενισχύει τη φαντασία του εραστή σου. Άφησέ τη να γοητεύσει και να φουντώσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες του. Η αυτοπεποίθησή σου είναι πολύ σέξι. Το ξέρεις, όπως το ξέρει και ο τυχερός που είναι πλάι σου.

Υδροχόος

Αν υπάρχει άγχος στα ερωτικά σου, τότε το να αφιερώσεις χρόνο για τον εαυτό σου, θα είναι απαραίτητο και χρήσιμο τώρα. Μπορεί τα ερωτικά σου να αποτελέσουν πηγή απογοήτευσης ή δράματος, οπότε μην φοβηθείς να απομακρυνθείς και να αφήσεις την ένταση και την συγκεχυμένη ενέργεια να περάσουν. Η καρδιά σου, θα σε ενημερώσει πότε «η ακτή είναι καθαρή».

Ιχθύες

Ο αγαπημένος σου μπορεί να χρειαστεί βοήθεια ή υποστήριξη. Όμως μάλλον θα χρειαστεί να τελειοποιήσεις τη διαίσθησή σου για να εντοπίζεις τα λεπτά σήματα. Η μοναδική σου ικανότητα να κοιτάζεις πέρα από το προφανές, δεν θα παραμείνει απαρατήρητη από το σύντροφό σου. Η κοσμική σου αποστολή με τα ερωτικά σου, περιλαμβάνει το να γνωρίζεις πότε να παραμένεις στο παρασκήνιο και πότε να προχωράς μπροστά. Όταν ανάψει το πράσινο φως, θα το καταλάβεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments