Αθλητισμός

Μπαρτ Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: Αισιόδοξοι για την παραμονή του οι “πράσινοι”

Μπαρτ Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: Αισιόδοξοι για την παραμονή του οι “πράσινοι”
Μπαρτ Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πιστεύουν ότι ο έμπειρος αμυντικός θα ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει ήδη αναλάβει το χτίσιμο της νέας σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός τεχνικός έχει κάνει τις πρώτες εισηγήσεις του, αλλά εκτός από τις μεταγραφές υπάρχουν και κάποια άλλα θέματα που πρέπει να κλείσουν. Ένα από αυτά είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Μπαρτ Σένκεφελντ είναι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να έχουν τον Ολλανδό και τα επόμενα χρόνια και με την νέα προσφορά που του έκαναν πιστεύουν ότι του δείχνουν και την εκτίμηση για όσα έχει προσφέρει μέχρι σήμερα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στα πρώτα παιχνίδια της περασμένης σεζόν, όταν και ο Σένκεφελντ δεν αγωνιζόταν, τα αμυντικά προβλήματα ήταν πολλά. Ο 28χρονος στόπερ μπήκε στην βασική ενδεκάδα δίνοντας ποιότητα και σιγουριά στην άμυνα. Μάλιστα οι “πράσινοι” τον είχαν ξεχωρίσει από την αρχή, αλλά τότε εκείνος ζητούσε 400 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Τελικά δεν βρήκε ομάδα να του τα δώσει και ήρθε στον Παναθηναϊκό με τα μισά χρήματα.

Θέλει να τον δέσει ο Παναθηναϊκός

Το συμβόλαιο του παίκτη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι σε έξι μήνες θα είναι ελεύθερος να επιλέξει μόνος του τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι επιλογές είναι δυο. Ανανέωση συμβολαίου ή πώληση για να μη χαθεί ο παίκτης χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Οι άνθρωποι της ομάδας επιλέγουν την πρώτη επιλογή.

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή βγαίνει προς τα έξω πως από τη στιγμή που έδειξε την αξία του θα πρέπει να πάρει και μια καλή αύξηση για να υπογράψει. Την ίδια ώρα ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή στον Τσάβι Ρόκα να τελειώσει άμεσα την υπόθεση. Βέβαια το τεχνικός διευθυντής της ομάδας πρέπει να βάλει κάτω τα οικονομικά δεδομένα και να δει που θα δώσει τι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα κενά του ρόστερ είναι αρκετά και το μπάτζετ περιορισμένο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι περίπου 50 χιλιάδες ευρώ. Χαοτική δεν τη λες, αλλά στον Παναθηναϊκό μετράει κάθε ευρώ σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments