Lifestyle

Βίκυ Κουλιανού: Ποζάρει και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της [pics]

Βίκυ Κουλιανού: Ποζάρει και εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της [pics]
Βίκυ Κουλιανού: Στα 53 της έχει κορμί που θα ζήλευαν πολλές νεότερές της.

Η Βίκυ Κουλιανού ήταν μία από τις Ελληνίδες celebrities που μεσουράνησε τη δεκαετία του 1990 και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της.

Έχοντας πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες μόδας, επιδεικνύοντας δημιουργίες κορυφαίων μόδιστρων (Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent), με τους οποίους έχει κατά καιρούς συνεργασθεί, έχει φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του εξωτερικού ενώ έχει υλοποιήσει και δική της σχεδιαστική επιχείρηση.

Ένα μοντέλο – πρότυπο για τις γυναίκες

Παράλληλα έχει συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές, σε τηλεοπτικά σίριαλ καθώς και σε ψυχαγωγικές εκπομπές. Έχοντας στην «πλάτη» της αμέτρητες φωτογραφίσεις για τα πιο γνωστά περιοδικά και έχοντας διανύσει… χιλιόμετρα σε πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας στον κόσμο, η Βίκυ Κουλιανού είναι ένα μοντέλο – πρότυπο για τις γυναίκες γενικά αλλά και για τα νέα κορίτσια που επιθυμούν να μπουν στον χώρο του μόντελινγκ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τη Βίκυ Κουλιανού ανακάλυψε, σε ηλικία 16 ετών, ο Μιχάλης Ασλάνης όταν την είδε μέσα σε ένα λεωφορείο όπου, εντυπωσιασμένος από το παρουσιαστικό της, της πρότεινε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. Σε ηλικία 19 ετών μάλιστα, η Βίκυ Κουλιανού παντρεύτηκε έναν σχεδόν συνομήλικό της νεαρό άνδρα, με τον οποίο έλαβε διαζύγιο σε έξι μήνες! Εκτός του Μιχάλη Ασλάνη, τον οποίο υπεραγαπούσε, το τοπ μόντελ συνεργάσθηκε πολύ με το σχεδιαστή Βασίλειο Κωστέτσο.

Στα 53 της λοιπόν, απολαμβάνει κάθε στιγμή της ενώ συνεχίζει να προσέχει τη γραμμή της και να διατηρεί ένα  κορμί που θα ζήλευαν πολλές νεότερές τη, με τις καλοκαιρινές φωτογραφίες της με μαγιό απλά να τα «σπάνε». Τι σημασία έχει που είναι πρώην μοντέλο και έχει καιρό που έχει εγκαταλείψει τις διεθνείς και εγχώριες πασαρέλες; Το καλοσχηματισμένο σώμα της παραμένει εντυπωσιακό.

Η Βίκυ Κουλιανού δεν χρειάζεται καμία επεξεργασία και φίλτρα ώστε να ανεβάσει στη συνέχεια τις καλοκαιρινές της φωτογραφίες στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram. Σημειώνεται πως αυτή την περίοδο το πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ελλάδα και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες της που κάθε φορά ενθουσιάζουν τους διαδικτυακούς της φίλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments