Lifestyle

Τη νέα φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου δεν θα την ξεπεράσεις ποτέ

Τη νέα  φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου δεν θα την ξεπεράσεις ποτέ
Η ηθοποιός είναι απλά εντυπωσιακή.

Ο υδράργυρος έχει ανέβει για τα καλά και η θερμοκρασία μας λιώνει κυριολεκτικά. Κι όμως όσοι δεν έχουν δει τη νέα φωτογραφία της Μαρίας Κορινθίου στο λογαριασμό της στο Instagram δεν θα καταλάβουν τη θα πει πραγματικός καύσωνας. Η πληθωρική ηθοποιός με το μπούστο που ξεχυλίζει και τις απίστευτες καμπύλες  απολαμβάνει τις βουτιές της με την οικογένειά της και δεν σταματά να δημοσιεύει φωτογραφίες της με μαγιό, που ξετρελαίνουν τους ακολούθους τους. Η  αιώνια μελαχρινή αποδεικνύει πως δεν έχει σκοπό να μας κάνει να την ξεχάσουμε, με τη νέα της λήψη να χαρακτηρίζεται ως η κορυφαία μεταξύ όσων μας έχει χαρίσει μέχρι σήμερα.

Η Μαρία Κορινθίου έχει αναφέρει για τη διατροφή και τα κιλά της σε παλιότερη συνέντευξή της: «Δεν κάνω διατροφή. Μου αρέσει να τρώω ό,τι θέλω. Με βοηθάει και το γεγονός ότι πίνω πάρα πολύ νερό και καθόλου αναψυκτικά και αλκοόλ. Τρελαίνομαι για φρούτα και σαλάτες. Όμως δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πουν «δεν θα φάω τηγανητό» ή «δεν θα βάλω ψωμί στη χωριάτικη». Δεν μπαίνω ποτέ στη διαδικασία να κάνω δίαιτα, να τρώω συγκεκριμένες μερίδες φαγητού ή να μη βάζω αλάτι. Μια φορά μόνο το έκανα, στα δεκαοκτώ μου, και ναι μεν έχασα πολλά κιλά, αλλά τα ξαναπήρα αμέσως μόλις σταμάτησα τη δίαιτα». Η Μαρία Κορινθίου έχει υπέροχο κορμί και θα τρίβεις τα μάτια σου με την φωτογραφία της με μπικίνι.

Γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1979 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη περιοχή του Παλαιού Ψυχικού. Έχει καταγωγή από την Τήνο και τη Μικρά Ασία, καθώς και ρίζες από τη Βενετία. Σε ηλικία 18 ετών, εγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ όπου σπούδασε αρχικά TV Broadcasting στο College of Communication στη Μασαχουσέτη και έπειτα υποκριτική & φωνητική στο The Acting Studio της Νέας Υόρκης.

Όσο ήταν στην Αμερική, έπαιξε σε μια διαφήμιση για εταιρία αυτοκινήτων. Το 2004, επέστρεψε στην Ελλάδα και ξεκίνησε να παρουσιάζει τη ραδιοφωνική εκπομπή Breakfast στα FM, με τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο. Τον Ιανουάριο του 2008 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό Γιάννη Αϊβάζη και λίγους μήνες αργότερα, στις 18 Νοεμβρίου 2008, γεννήθηκε η κόρη τους, Ισμήνη. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2010 στην Ανάβυσσο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments