Video

Φλωρινιώτης Πανταζής: Τον συγχώρεσα δύο φορές αλλά τα ίδια κάνει συνέχεια

Φλωρινιώτης Πανταζής: Τον συγχώρεσα δύο φορές αλλά τα ίδια κάνει συνέχεια
Φλωρινιώτης Πανταζής: Αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του ο τραγουδιστής και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις σε συνέντευξή του.

Συνέντευξη στην κάμερα της πρωινής καλοκαιρινής εκπομπής του OPEN, «Καλοκαίρι #not» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Φλωρινιώτης, το πρωί της Δευτέρας 3 Αυγούστου.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του ο τραγουδιστής και απάντησε σε ερώτηση σχετικά με τι είναι αυτό που τον κάνει ξεχωριστό. Έτσι, δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ξεχωριστό με κάνει το ότι έκανα πράγματα πολύ προχωρημένα εδώ στην Ελλάδα». Και προσέθεσε: «Αν μου δινόταν η ευκαιρία είχα πάρα πολλά να δώσω. Μου σταμάτησαν πολλές φορές τον δρόμο. Ο Μάνος Χατζιδάκις με ήθελε για την παράσταση Οδός Ονείρων 2, αλλά όλοι οι άλλοι του είπαν πως δεν με θέλουν. Μόνο η Μελίνα Μερκούρη είπε, εγώ γουστάρω να δουλέψω δίπλα από τον Φλωρινιώτη, ήταν πολύ φαν μου».

Σχετικά με τον αν υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης που να έχει πάρει δικό του τραγούδι δήλωσε το εξής: «Πώς δεν υπάρχει; Είχαμε και δικαστήρια. Ο Λεύτερης Πανταζής. Έχω σηκώσει το τηλέφωνο και τον συγχώρεσα δύο φορές αλλά τα ίδια κάνει συνέχεια, τα ίδια Παντελάκη, τα ίδια Παντελή μου. Δεν πειράζει ας κάνει ό,τι θέλει». Και μετά η συζήτηση πήγε στην Άντζελα Δημητρίου.

Αποκάλυψε τον λόγο που δεν συνεργάστηκε με τη «Λαίδη»

Αναφορικά με τη «Λαίδη» του ελληνικού τραγουδιού, σχολίασε: «Την κ. Δημητρίου τη συμπαθούσα πάρα πολύ. Βρεθήκαμε τις προάλλες στην Θεσσαλονίκη και λέει αρχίζουμε σε ένα μαγαζί και θέλουμε άλλον έναν τραγουδιστή γιατί το αφεντικό πιστεύει ότι εγώ κι ο τραγουδιστής που θα τραγουδήσουμε, δεν θα γεμίσουμε το μαγαζί, οπότε να έρθεις εσύ».

Και συνέχισε: «Έρχομαι εδώ Αθήνα και με παίρνουν τηλέφωνο από αυτό το μαγαζί. Ρώτησα αν τους είπε η Άντζελα και εκείνοι μου είπαν όχι και ότι η Άντζελα δεν τους είπε τίποτα. Κλείνω ραντεβού, πηγαίνω στο μαγαζί και έρχεται η Άντζελα. Τη ρώτησα αν εκείνη τυχόν τους είπε. Και μου λέει όχι και ότι το είχε ξεχάσει».

«Όχι, δεν συνεργαστήκαμε και είπε, να σου πω και κάτι φεύγω, δεν γουστάρω να δουλέψω με οικογένεια Φλωρινιώτη. Και λέω αν δεν θες μία κυρά μου, δεν θέλω εκατό. Εσύ με κάλεσες στο μαγαζί; Τελικά έτρεξαν οι επιχειρηματίες πίσω και λέω όχι εγώ αν δουλέψω με αυτήν θα τσακωθώ, θα σκοτωθώ», κατέληξε ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments