Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [04/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [04/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [04/08/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [04/08/20].

Κριός

Μια έγκαιρη ρομαντική αποκάλυψη ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, θα εμφανιστεί. Μπορεί να αποφασίσεις πως θα σταματήσεις να κάνεις τολμηρά σχέδια μέχρι να φτάσει αυτή η αποκαλυπτική στιγμή. Αλλά το μήνυμα θα αναφέρεται, στο κατά πόσο είσαι υπεύθυνη για τα ερωτικά σου. Οι ανάγκες σου έχουν σημασία. Ο υποβιβασμός τους, δεν μπορεί πλέον να είναι επιλογή.

Ταύρος 

Αν είσαι ελεύθερη, η επίλυση ενός κοινού προβλήματος με το άτομο που σε ενδιαφέρει, φέρνει μια συνάντηση μυαλών και καρδιάς. Αν είσαι σε σχέση, εξερεύνησε με το ταίρι σου, καινούργια ενδιαφέροντα για να αποκτήσετε καινούργιες προοπτικές. Η αγάπη μπορεί σίγουρα να ανθίσει τώρα με τη συνεργασία σας….που βασίζεται στη φιλία που την υποστηρίζει.

Δίδυμοι

Η διευκρίνιση των αναγκών και των επιθυμιών σου, θα είναι κάπως άβολη τώρα. Αλλά το πάθος και η αποφασιστικότητά σου διασφαλίζουν πως θα κάνεις ό,τι είναι κατάλληλο για σένα. Τα όνειρά σου αξίζουν περισσότερη προσοχή! Οτιδήποτε δευτερεύον, δεν είναι επιλογή σήμερα.

Καρκίνος

Αν προκύψει ένα ρομαντικό καβγαδάκι, βάλε τα δυνατά σου για να υποχωρήσει. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείς μια μικρή απόσταση ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου. Η αγάπη θα ξεπεράσει οποιαδήποτε απόσταση, με αποτέλεσμα να βγείτε πιο δυνατοί και σοφοί από την κατάσταση και οι δύο. Η διαίσθηση της καρδιάς σου είναι η καλύτερη πηγή για θεραπεία – και δεν θα αποτύχει, ούτε τώρα.

Λέων 

Αν ένα δράμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, δεν μπορείς να το διαχειριστείς ή να το επεξεργαστείς συναισθηματικά, τότε φρόντισε να σταματήσεις την ένταση ή την αρνητική ενέργεια. Αυτή θα είναι η καλύτερη επιλογή από το να βυθίζεις το κεφάλι σου στην άμμο. Όσο περισσότερη αρνητικότητα απορροφάτε με το ταίρι σου, τόσο περισσότερη θα εκπέμπετε και οι δύο. Διόρθωσε τα πράγματα πριν μεγαλώσουν και άφησε τη συμπόνια να τροφοδοτήσει τη σχέση σου.

Παρθένος

Μερικές άξιες κινήσεις για την φροντίδα του εαυτού σου, θα σε βοηθήσουν να βάλεις στην άκρη προς το παρόν ένα μπερδεμένο ερωτικό σενάριο. Κάνε ό,τι μπορείς για τον εαυτό σου, ώστε να φορτίσεις τις μπαταρίες σου και ν’ αναζωογονηθείς. Ένας ανανεωμένος και υγιέστερος «εαυτός» σου είναι ακόμη πιο σέξι, και θα σου το αποδείξει το ταίρι σου!

Ζυγός 

Η ερωτική σου ζωή θα σου αποδείξει, πως είναι αυτό που χρειάζεται. για να σε παρακινήσει να ανακαλύψεις πως μια φαντασία σου, δεν είναι τόσο μακρινή όσο πίστευες. Η καρδιά σου θέλει να βιώσει ένα νέο είδος συγκίνησης! Και οφείλεις στον εαυτό σου, να πιστέψει στο δημιουργικό μυαλό σου. Μια σέξι ανταμοιβή για την υπομονή και την ανοχή σου, έρχεται. Ετοιμάσου λοιπόν, να το καταλάβεις ακόμη καλύτερα.

Σκορπιός

Μια απροσδόκητη ανακάλυψη, θα είναι ο καταλύτης για μια θετική αλλαγή στον συναισθηματικό σου κόσμο τώρα. Όμως το αισιόδοξο μέλλον με το ταίρι σου, θα βασιστεί στον τρόπο της κοινής αντιμετώπισης κάποιου επώδυνου επεισοδίου. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ανοιχτή καρδιά, ένα ανοιχτό μυαλό και η δύναμη να αγκαλιάσετε ένα νέο κεφάλαιο που ξεδιπλώνεται τώρα.

Τοξότης 

Οι υψηλές ερωτικές σου προσδοκίες, δεν είναι κάτι εγωιστικό αλλά κάτι απαραίτητο! Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την απελευθέρωση κάθε περιοριστικής σκέψης ή παλιών συνηθειών, που λειτουργούν σαν βαρίδι γύρω από τον αστράγαλο και την καρδιά σου. Η εμπειρία στο περιπετειώδες πάθος, δεν είναι στόχος ανέφικτος ή κάτι που υποδηλώνει πως έχεις βάλει υψηλούς στόχους. Τα όνειρά σου για το αύριο και πέρα από αυτό, σημαίνει πως πρέπει να τα λάβεις σοβαρά υπόψη και να κάνεις ακόμα μεγαλύτερες και πιο τολμηρές σκέψεις.

Αιγόκερως

Αν το ταίρι σου, ζητά περισσότερα από όσα μπορείς να δώσεις, τότε δώσε σημασία στο πώς το εξηγείς αυτό. Είτε πρόκειται για στοργή, χρόνο, χρήμα, οικειότητα, ή οτιδήποτε άλλο, ίσως χρειαστεί να του υπενθυμίσεις, τα προσωπικά σου όρια. Οι ιδέες ή οι προτάσεις σου, προωθούν την αγάπη προς τα εμπρός, όχι προς τα πίσω. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δείξεις τη φροντίδα σου. Όμως η δημιουργία ισορροπίας στη σχέση σου, είναι αυτό που χρειάζεται για να θέσεις ένα νέο και χρήσιμο προηγούμενο.

Υδροχόος

Μια προσαρμογή στης στάση σου, θα διατηρήσει τα ερωτικά σου εντυπωσιακά σήμερα. Όμως, η απτή συγκινητική πρόοδος βασίζεται στο να βάζεις που και που, τον εαυτό σου στη θέση του εραστή σου. Πρέπει να δεις τη σχέση σας, από την δική του προοπτική. Αυτό που θα ανακαλύψεις, θα φέρει μια αλλαγή που περιλαμβάνει περισσότερη διαφάνεια ανάμεσά σας.

Ιχθύες

Αν νιώθεις πως είναι ισορροπημένη η ερωτική σου ζωή, τότε θα σχεδιάσεις με το ταίρι σου, ένα συναρπαστικό ερωτικό ταξίδι. Ιδιαίτερες αναμνήσεις περιμένουν για να δημιουργηθούν. Για αυτό δείξε ευγνωμοσύνη για το βήμα προόδου στη σχέση σου που θα κάνει ένα παθιασμένο όνειρό σου, πραγματικότητα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments