Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [06/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [06/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [06/08/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [06/08/20].

Κριός

Η δημιουργικότητά σου, είναι το εισιτήριο για να θεραπεύσεις οποιαδήποτε πλήξη στη σχέση σου σήμερα. Θα είσαι πρόθυμη να υιοθετήσεις μια ευφάνταστη προσέγγιση στην εξερεύνηση της αγάπης και της οικειότητας. Πρόσεξε όμως, μήπως ο εραστής σου δει αυτές τις παθιασμένες κινήσεις σου, σαν υπερβολικές. Ο ρομαντισμός, εξακολουθεί να είναι μια περιπέτεια, ακόμη και όταν εφαρμόζονται κάποιοι περιορισμοί.

Ταύρος 

Η ιδέα της ανάληψης ενός ερωτικού ρίσκου θα σου φανεί ιδιαίτερα προκλητική για να δημιουργήσεις καινούργιους δρόμους στην ερωτική σου ζωή. Ένα μέρος του εαυτού σου, θέλει να παραμείνει στάσιμο στις ίδιες καταστάσεις…ενώ ένα άλλο, επιζητά την περιπέτεια. Οι αλλαγές όμως που επιθυμείς να πετύχεις, απαιτούν ανοιχτό μυαλό κι αποφασιστικότητα. Χρειάζονται και τα δύο για να πετύχεις το στόχο σου.

Δίδυμοι

Θα υπάρχει κάτι πολύ ερωτικό στην πνευματική σου σύνδεση με τον εραστή σου ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου. Θα ανακαλύψεις πως το ταίρι σου μοιράζεται την επιθυμία σου για μάθηση κάτι καινούργιου. Η αγάπη που βασίζεται πάντα σε κάτι περισσότερο από μια απλή ερωτική συνεύρεση, προσφέρει πολλά ερωτικά μπόνους. Για σένα, μπορεί να είναι το μυαλό του εραστή σου, που θεωρείς ιδιαίτερα δελεαστικό.

Καρκίνος

Είναι μια μέρα που μπορείς να αφήσεις τις μοναδικές σου ιδιότητες να λάμψουν! Επειδή η πρωτοτυπία σου, η δημιουργική αίσθηση και η σεξουαλικότητά σου, θα προσελκύσουν, όλα τα σωστά είδη προσοχής. Αν υπάρχει ένα πράγμα που προβάλλεις σαγηνευτικά, είναι η αυτοπεποίθησή σου. Συνδύασέ τη με την ικανότητά σου να κάνεις τον αγαπημένο σου να γελάσει και δεν υπάρχει περίπτωση να σου αντισταθεί!

Λέων 

Θα αντιληφθείς πως είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη σήμερα. Πρέπει όμως να καταφέρεις να βρεις τις ισορροπίες σου, για να ξεφύγει η σχέση σου από μια δύσκολη κατάσταση. Θα βοηθούσε βέβαια, να βάλεις στην εικόνα τον εραστή σου, για τους λόγους της αβεβαιότητάς σου. Η επιμονή ή το πείσμα, δεν βοηθούν στη λύση του προβλήματος. Πρέπει να μάθεις να ακούς κι αυτά που σου λέει το ταίρι σου!

Παρθένος

Αυτός που αγαπάς μπορεί να χαθεί βαθιά σε έναν δικό του δημιουργικό κόσμο σήμερα. Μπορείς όμως διαισθητικά, να συντονιστείς με αυτό που υπάρχει στο μυαλό ή στην καρδιά του. Αυτό μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να διατηρήσεις την ειρήνη στη σχέση σου. Άφησέ τον να γνωρίζει ότι είσαι εκεί για αυτόν αλλά δίνοντάς του παράλληλα, το χώρο που χρειάζεται!

Ζυγός 

Η ώθηση του παθιασμένου δυναμικού σου συνεπάγεται τρόπους ώστε να ξεχωρίσεις από τους άλλους. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα προσελκύσεις την προσοχή ενός μελλοντικού εραστή, αφήνοντας να λάμψουν οι τολμηρές και γοητευτικές σου ιδιότητες. Ανεξάρτητα όμως, από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, η επιθυμία να είσαι μοναδική, απαιτεί υπομονή. Μην ξενερώσεις αν αυτός που αγαπάς ή ενδιαφέρεσαι, δεν ανταποκρίνεται άμεσα όπως ήλπιζες.

Σκορπιός

Τα ερωτικά σου θέματα θα πάρουν μια πιο φιλανθρωπική ή ανθρωπιστική χροιά τώρα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε κάνε κάτι για να βοηθήσεις τους συνανθρώπους σου, που μπορούν να σε φέρουν σε επαφή με κάποιο ελκυστικό άτομο. Αν είσαι σε σχέση, τότε με το ταίρι σου, θα θελήσετε να συνδυάσετε χρόνο και πόρους για να κάνετε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Ευγενείς δραστηριότητες όπως αυτές, θα συνεισφέρουν στη δημιουργία ή την ενίσχυση της ερωτικής σου σχέσης τώρα.

Τοξότης 

Επιτρέποντας στις αισιόδοξες σκέψεις και τα οράματα να στριφογυρίζουν στο μυαλό σου, προσφέρουν πολλά στην εξέλιξη της σχέσης σου. Όμως οι δημιουργίες του μυαλού σου πρέπει να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα, κι αυτό σημαίνει να αναλάβεις δράση, για να κάνεις τουλάχιστον ένα από αυτά πραγματικό. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα εστιάσεις στο να βρεις κάποιον που θα καλύπτει όλα τα στάνταρ σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε μιλώντας μέσα από τις παθιασμένες φιλοδοξίες σου, μπορεί να μεταφέρεις τη σχέση σου, σε άλλο επίπεδο.

Αιγόκερως

Η μεγαλύτερη εστίαση στις ανάγκες σου δεν είναι εγωιστική, ειδικά αν θέλεις να προσφέρεις ασφάλεια και σταθερότητα σε περισσότερες από μία περιοχές του κόσμου σου. Εσύ και το ταίρι σου ξέρετε πως όταν σου αρέσει κάτι είσαι αποφασισμένη να κάνεις κάτι για αυτό. Μην αποκλείεις όμως την υποστήριξη του συντρόφου σου. Η αποφασιστικότητά του να σε βοηθήσει, θα αγγίξει την καρδιά σου σημαντικά όταν δεις πόσο πάνω από το καθήκον, είναι έτοιμος να πάει.

Υδροχόος

Μπορεί να έχεις συνηθίσει τις αντιρρήσεις και τις διαφωνίες με τον εραστή σου, όταν σου παρουσιάζει τα σχέδιά του. Αλλά ο εραστής σου θα μπορούσε να κάνει μια στροφή προς τα πίσω υποστηρίζοντας κάτι που είχες προτείνει παλαιότερα και το είχε απορρίψει. Αν μπορεί να δει τις δυνατότητες που είχαν τα προηγούμενα σχέδιά σου, τότε μπορεί να βρει εξίσου λογικές και παλαιότερες υποδείξεις σου. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείς λέξεις όπως «εμείς» και «εμάς», τόσο πιο γρήγορα θα σημειώσεις απτή πρόοδο με το ταίρι σου.

Ιχθύες

Θα αναζητάς την τελειότητα αυτό το διάστημα στη σχέση σου. Αυτό θα σε κάνει να συντονίσεις τις προσπάθειές σου για να γίνεις καλύτερη σύντροφος για το ταίρι σου. Μην αφήσεις όμως τον καθορισμό των υψηλών προσδοκιών σου, να σε ωθήσει να κυνηγήσεις ένα άπιαστο όνειρο. Υπάρχουν πολλά που μπορείς να απολαύσεις με τον εραστή σου και στηρίζονται στο ρεαλισμό και στη λογική.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments