Αθλητισμός

Μπαρτ Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: Υπάρχει ενδιαφέρον από τα Βαλκάνια

Μπαρτ Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: Υπάρχει ενδιαφέρον από τα Βαλκάνια
Μπαρτ Σένκεφελντ Παναθηναϊκός: Ο στόπερ των "πράσινων" ενδιαφέρει αρκετές ομάδες από τα Βαλκάνια.

Τον τελευταίο καιρό το όνομα του Μπαρτ Σένκεφελντ έχει βρεθεί για τα καλά στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού. Ο Ολλανδός είναι από τους καλύτερους στόπερ στην Ελλάδα και ένας από τους πιο σταθερούς παίκτες των “πράσινων” στην απόδοση του. Οι άνθρωποι της ομάδας γνωρίζουν ότι οι εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή θα φέρουν και ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Αυτό τους έχει οδηγήσει στο να κάνουν όλες τις διαδικασίες για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του 28χρονου αμυντικού.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Τσάβι Ρόκα ετοιμάζει πρόταση για την πλευρά του έμπειρου αμυντικού. Ωστόσο ανάμεσα στις δυο πλευρές φαίνεται πως υπάρχει διαφορά στο οικονομικό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πέρσι το καλοκαίρι ο Σένκεφελντ αξίωνε περισσότερα χρήματα, αλλά δεν μπόρεσε να τα βρει και έτσι ήρθε στον Παναθηναϊκό με λιγότερα. Πλέον έχοντας δείξει την αξία του θέλει να πάρει μια σημαντική αύξηση για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ενδιαφέρον από τα Βαλκάνια

Το συμβόλαιο του 28χρονου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021. Αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές του Παναθηναϊκού δεν είναι πολλές. Ο παίκτης θα πρέπει να υπογράψει τώρα, διαφορετικά σε έξι μήνες θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτό δεν αποκλείεται να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στο να ψάξει να βρει πρόταση για την πώληση του.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία ότι η Τβέντε είναι μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον. Σύμφωνα με το Sportime μπορεί η Ολλανδική ομάδα να ήθελε τον παίκτη, αλλά δύσκολα μπορεί να προχωρήσει σε πρόταση. Τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου δεν είναι τα καλύτερα δυνατά και έτσι δύσκολα θα μπορούσε να πείσει τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα η εφημερίδα αναφέρει ότι υπάρχει πιο ζεστό ενδιαφέρον για τον παίκτη. Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει κάποια ομάδα συγκεκριμένα, ωστόσο τονίζει ότι αυτή προέρχεται από τα Βαλκάνια. Το επόμενο διάστημα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο καθώς όσο μπαίνουν ομάδες στο παιχνίδι τόσο θα ανεβαίνει και το κασέ του παίκτη. Την ίδια ώρα η απόσταση με τον Παναθηναϊκό στο οικονομικό θα ανοίγει όλο και περισσότερο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments