Ελλάδα

Κίνηση στους δρόμους: Απίστευτο μποτιλιάρισμα επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας

Κίνηση στους δρόμους: Απίστευτο μποτιλιάρισμα επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας
Κίνηση στους δρόμους: Τα αυτοκίνητα έχουν «κολλήσει» και οι οδηγοί ταλαιπωρούνται για πάνω από μία ώρα στο τιμόνι.

Η κίνηση στην Αθήνα είναι αυξημένη με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων επί της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Το απίστευτο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό αυτή την ώρα, συνέβη καθώς γέμισε ασβέστη ο δρόμος από φορτηγό εν κινήσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Το περιστατικό, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, έχει συμβεί στο ύψος της Λένορμαν, στο ρεύμα προς Πειραιά,ενώ κλειστή παραμένει μέχρι και αυτή την ώρα, η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι ουρές χιλιομέτρων που έχουν σχηματίσει τα αυτοκίνητα ξεκινούν από το ύψος της Αττικής Οδού, έως και τη Λένορμαν, με την κίνηση στην περιοχή να είναι άκρως αυξημένη και τους οδηγούς να ταλαιπωρούνται για πάνω από μία ώρα στο τιμόνι. Πάντως, το οδόστρωμα καθαρίζεται από ειδικά συνεργεία ενώ η κίνηση στους υπόλοιπους δρόμους, σύμφωνα με την ενημέρωση από την Τροχαία, διεξάγεται ομαλά.

Για να δείτε την κίνηση live, πατήστε εδώ.

Θρήνος από το πολύνεκρο τροχαίο στην Αλεξανδρούπολη

Το τελευταίο και πιο πρόσφατο τροχαίο που συνέβη στην Ελλάδα, έγινε στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση της ΕΛΑΣ από το τροχαίο, σκοτώθηκαν 7 από τους επιβάτες του οχήματος, καθώς επίσης τραυματίσθηκαν και άλλα 5 άτομα που επέβαιναν σε αυτό. Το τροχαίο συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες, στο 648,60 χλμ. της Εγνατίας Οδού Κήπων – Ηγουμενίτσας (ύψος Αλεξανδρούπολης), Ι.Χ.Ε. όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση υπό κατασκευή διοδίων και ανετράπη.

Οι θανόντες και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, για το οποίο έχει δηλωθεί κλοπή την Τρίτη 4 Αυγούστου σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, εμπλέκεται σε υπόθεση διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης νοσηλεύεται ο ένας εκ των πέντε τραυματιών του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε, τις πρώτες πρωινές ώρες, επί της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Αρδανίου, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους επτά άτομα. Οι άλλοι τέσσερις τραυματίες, σύμφωνα με στοιχεία του νοσηλευτικού ιδρύματος, νοσηλεύονται στις χειρουργικές κλινικές. Σημειώνεται, ότι νεκροί και τραυματίες είναι άνδρες αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν από διερχόμενο πολίτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments