Ελλάδα

Πυροβολισμοί Μενίδι: Αιματηρή απόπειρα ληστείας

Πυροβολισμοί Μενίδι: Αιματηρή απόπειρα ληστείας
Πυροβολισμοί Μενίδι: Συναγερμός στην περιοχή μετά από πυροβολισμούς στη διάρκεια απόπειρα ληστείας, σήμανε το βράδυ της Παρασκευής

Πυροβολισμοί το βράδυ της Παρασκευής (7/8) στο Μενίδι, όταν δράστες σε απόπειρα ληστείας σε κατάστημα ανταλλακτικών τραυμάτισαν τον ιδιοκτήτη. Το περιστατικό συνέβη στη Λεωφόρο Δημοκρατίας με τους δράστες να ζητούν από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος χρήματα, ενώ εκείνος αντιστάθηκε.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται, έχοντας τραυματιστεί στο πόδι. Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Άγρια καταδίωξη ληστών και στο Ζεφύρι

Πέντε τραυματίες αστυνομικοί και δύο συλλήψεις ληστών είναι το αποτέλεσμα άγριας καταδίωξης από τη Συγγρού μέχρι το Ζεφύρι που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Ιουλίου. Πιο συγκεκριμένα, πέντε αστυνομικοί έχουν οδηγηθεί στο νοσοκομείο μετά από εμβολισμό και πτώση από το όχημα των δραστών, δύο άτομα έχουν συλληφθεί, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό γυναίκας συνεργού της ομάδας των ληστών συνεχίζονται. Τι συνέβη;

Το περιστατικό ξεκίνησε λίγο μετά από τις 12:00 το μεσημέρι όταν οι δύο άνδρες και η γυναίκα συνεργός, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr είναι Ρομά, μπούκαραν σε σπίτι ηλικιωμένης στη Δάφνη για να τη ληστέψουν. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και γείτονες ειδοποίησαν άμεσα την Αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. όμως οι δράστες επιβιβάστηκαν σε όχημα και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Το σπίτι της γυναίκας που επιχείρησαν να «μπουκάρουν» οι επίδοξοι ληστές

Από τη Συγγρού όπου εντοπίστηκε το ύποπτο Opel, ακολούθησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας οι ληστές εμβόλισαν τις μηχανές της ΔΙ.ΑΣ. με αποτέλεσμα πέντε αστυνομικοί να τραυματιστούν από την πτώση. Στο Ζεφύρι, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπλοκάρουν το όχημα των δραστών και να περάσουν χειροπέδες σε δύο άνδρες, ενώ η γυναίκα συνεργός διέφυγε και εξαφανίστηκε. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments