Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [07/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [07/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [07/08/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Παρασκευή [07/08/20].

Κριός

Είτε έχεις μια προσωπική ανησυχία είτε σε απασχολεί το πρόβλημα κάποιου άλλου, το να μιλήσεις για αυτό με σύντροφό σου, είναι μια καλή αρχή για να βρεθεί λύση. Ένα ζήτημα που σχετίζεται με την ευημερία σου ή την ευημερία κάποιου άλλου μπορεί να λυθεί με ομαδική προσπάθεια. Η καλύτερη πηγή άνεσης και διαβεβαίωσης, θα προέλθει από τη ζεστασιά και την εμπιστοσύνη του εραστή σου τώρα.

Ταύρος 

Να είσαι προσεκτική, γιατί μια απρόσεκτη ενέργειά σου, μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν ασχολείσαι με τα κοινωνικά μέσα. Έλεγξε τα συναισθήματα και τις ενέργειές σου, γιατί κάτι τέτοιο θα διασφαλίσει ότι θα ελέγχεις επίσης τις αντιδράσεις των άλλων ή τις αντιδράσεις του εραστή σου. Προσπάθησε να δεις τα ερωτικά σου σαν κάτι ιδιαιτέρως πολύτιμο που πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιπλέον προσοχή τώρα.

Δίδυμοι

Θα σου γίνει ξεκάθαρο πως οι κανόνες στη σχέση σου, έχουν αλλάξει. Αυτό που λειτουργούσε στο παρελθόν, χρειάζεται ενημέρωση ή αναθεώρηση. Αντιμετώπισε τους περασμένους κανόνες με φροντίδα, και συμπόνοια. Αυτό θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς ευκολότερα σε τυχόν επιπλοκές, ανατροπές ή στροφές που εμφανίζονται στο δρόμο σου. Αναμφίβολα, τα ερωτικά σου εξελίσσονται και πρέπει παράλληλα να εξελιχθεί και η στάση σου.

Καρκίνος

Ο συναισθηματικός σου κόσμος, θα σου φανεί περιοριστικός. Προσπάθησε όμως να κοιτάξεις πέρα από αυτό που σου προκαλεί σύγχυση για να επαναξιολογήσεις αυτά που έχεις ανάγκη στο όνομα της αγάπης. Οι επιβεβλημένοι περιορισμοί σε ωθούν να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου και ενδεχομένως με νέους τρόπους. Με λίγη φαντασία, θα βρεις πολλές ιδέες που σύντομα μετατοπίζουν την εστίασή σου, από αυτά που δεν μπορείς να κάνεις.

Λέων 

Κάνοντας μια συντονισμένη προσπάθεια για να δεις κάποιες ερωτικές προκλήσεις ρεαλιστικά, θα σε βοηθήσει να τις ξεπεράσεις σε χρόνο μηδέν. Αντιμετώπισε την κάθε απογοήτευσή σου μεμονωμένα και θα λάμπεις συνεχώς. Η θετική προσέγγισή σου σε ό, τι προκύπτει σημαίνει ότι μπορείς να χειριστείς τα ερωτικά σου με ανανεωμένη ενέργεια. Αν μπορείς να βρεις μια υγιή διέξοδο για να απελευθερώσεις οποιαδήποτε απογοήτευση, τότε ακόμη καλύτερα.

Παρθένος

Θα υπάρξει ανισορροπία σχετικά με το ποιος υποστηρίζει ποιον, στη σχέση σου αυτό το διάστημα. Αν νιώθεις απογοητευμένη με τις απαιτήσεις του εραστή σου, είναι απαραίτητο να του υποδείξεις τα όριά σου. Θα είναι επίσης σημαντικό να συζητήσετε όσα σε ενοχλούν, ανεξάρτητα αν αυτά διαταράσσουν την ισορροπία της σχέσης σας, ή όχι. Είναι η στιγμή που πρέπει να υποστηρίξεις τις δικές σου ανάγκες. Αν το κάνεις, θα δημιουργήσεις ένα έγκαιρο και χρήσιμο προηγούμενο.

Ζυγός 

Η επιθυμία να ζήσεις περισσότερη περιπέτεια και αυθορμητισμό στη σχέση σου θα είναι μεγάλη. Αλλά υπάρχει κάτι εξίσου μοναδικό στη ριζοσπαστική προοπτική σου. Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να παίξει ρόλο στη δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης. Αν όμως είσαι σε σχέση, μπορεί να είναι πολύ σημαντικό για σένα, το ότι ο εραστής σου θέλει να εξερευνήσει ό, τι είναι ανορθόδοξο ή παράξενο.

Σκορπιός

Αν υπάρχει ένταση ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, προσπάθησε να είσαι ειλικρινής σχετικά με το πείσμα σου, και το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει σ’ αυτό. Επίσης, προσπάθησε να θυμάσαι ότι υπάρχουν κανόνες που πρέπει πάντα να τηρείς για να διασφαλίσεις ότι η αγάπη είναι δίκαιη και τετράγωνη. Ο τρόπος συμπεριφοράς σου, μπορεί να είναι σημαντικός για σένα. Αξίζει όμως όλη την ένταση που δημιουργεί; Ακόμα κι αν κερδίσεις μια μικρή μάχη, δε σημαίνει πως θα κερδίσεις τον πόλεμο.

Τοξότης 

Η ικανότητά σου να αλλάζεις αμέσως και να προσαρμόζεσαι σε κάθε κατάσταση, θα είναι πολύ βολικό τώρα για τα ερωτικά σου. Εμπιστέψου τη διαίσθησή σου σχετικά με τον τρόπο που σε παροτρύνει να ανακαλύψεις καινούργιες διαδικασίες σκέψης ή να υιοθετήσεις νέες προσεγγίσεις για να έχεις μια ικανοποιητική σχέση. Πάνω απ’ όλα, εμπιστέψου πως ό,τι αλλάζει στον συναισθηματικό σου κόσμο σημαίνει ότι η αγάπη και ο ειδύλλιο δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια. Όμως αυτό θα συμβεί, για όλους τους σωστούς λόγους.

Αιγόκερως

Είναι σπάνιο να δεσμευτείς για πράγματα που δεν μπορείς να τηρήσεις. Όμως είναι ιδιαίτερα σημαντικό να προσφέρεις αυτό που υπόσχεσαι τώρα. Η ανάληψη περισσότερων ευθυνών ή η προσφορά περισσότερης υποστήριξης στον αγαπημένο σου είναι αξιοθαύμαστη. Αλλά υπάρχει περίπτωση να προσφέρεις περισσότερο άγχος παρά αρμονία στο δεσμό σου, αν λειτουργήσεις με υπερβολή!

Υδροχόος

Οι προσπάθειές σου να εντυπωσιάσεις ή να καθησυχάσεις τον αγαπημένο σου, θα δημιουργήσουν περισσότερες επιπλοκές απ’ ότι περίμενες. Η πραγματικότητα μιας κατάστασης θα καταστήσει σαφές, ότι υπερβαίνεις το καθήκον σου και πιθανώς να απογοητεύσεις το ταίρι σου. Μπορείς να βεβαιωθείς ότι όλα είναι ήρεμα και αρμονικά στα ερωτικά σου, χωρίς να λειτουργείς πιστεύοντας πως όλο το βάρος των ευθυνών πέφτει αποκλειστικά επάνω σου.

Ιχθύες

Αφήνοντας πίσω σου το παρελθόν, σημαίνει πως βλέπεις ρεαλιστικά και με αισιοδοξία τα ερωτικά σου τώρα. Βεβαιώσου μόνο, πως η επιθυμία σου να κάνεις κάποιες απαραίτητες αλλαγές στη σχέση σου, δεν βασίζεται στην επιθυμία αυτής καθαυτής της αλλαγής. Μπορούν να δημιουργηθούν νέες ευκαιρίες για περιπέτειες, επιτρέποντας παράλληλα σε κάτι να προχωρήσει με ευκολία. Για αυτό προσπάθησε να ελέγχεις το πάθος, που υποστηρίζει τον σκοπό σου τώρα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments