Αθλητισμός

ΑΕΚ: Θέλει να «δέσει» τον Λιβάγια

ΑΕΚ: Θέλει να «δέσει» τον Λιβάγια
ΑΕΚ: Την ανανέωση του συμβολαίου του επιθυμούν στην ομάδα, καθώς είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την απόδοση του Κροάτη επιθετικού.

Ευχαριστημένοι είναι οι άνθρωποι της ΑΕΚ από τη συνεργασία τους με τον επιθετικό Μάρκο Λιβάγια για τον οποίον επιθυμούν ανανέωση συμβολαίου. Έχουν κάνει ήδη κρούση στον μάνατζερ του παίκτη για να πέσουν οι υπογραφές, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι θετικό και η επιθυμία για τη συνέχιση της συνεργασίας τους είναι κοινή. Η ΑΕΚ ποντάρει πολλά στον Λιβάγια και οι επαφές των δύο πλευρών αναμένεται σύντομα να έχουν αίσιο τέλος. Στην ΑΕΚ επιθυμούν να κρατήσουν τον Κροάτη επιθετικό και ήδη κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Σύμφωνα με την «Live Sport», οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει μια πρώτη κουβέντα με τον μάνατζέρ του για νέα συνεργασία.

Ο Λιβάγια αυτή τη στιγμή παίρνει 700.000 ευρώ ετησίως και είναι σίγουρο ότι θα προβάλει ψηλότερες απαιτήσεις. Κάτι για το οποίο δεν είναι αρνητικοί στην ΑΕΚ προκειμένου να τον κρατήσουν.

Ο Εμμανουέλ Ινσούα έρχεται στην ΑΕΚ

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ ήταν ο παίκτης με τον οποίο συζητούσε η ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες και πλέον οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια. Η «Ένωση» χτύπησε την πόρτα του 29χρονου μπακ όταν οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό του με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το έδαφος δεν ήταν πρόσφορο. Κι αυτό διότι οι απαιτήσεις του παίκτη κρίθηκαν υπερβολικές από τους «κιτρινόμαυρους». Όπως γράφει η «Live Sport», ο Αργεντινός αξίωνε περισσότερα από 600.000 ευρώ τον χρόνο, χρήματα που η ΑΕΚ αδυνατούσε να τα δώσει. Γι αυτό και στον «δικέφαλο» κράτησαν στάση αναμονής μιλώντας παράλληλα και με άλλους υποψήφιους στόχους για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Κάτι τέτοιο φέρεται να λειτούργησε ευεργετικά στο να ρίξει τις απαιτήσεις του ο Ινσούα. Σύμφωνα πάντα με την ίδια εφημερίδα, η ΑΕΚ προσφέρει στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές τις 500.000 ευρώ. Μαζί με κάποια μπόνους που έχουν μπει στη συμφωνία θα εισπράξει κάτι περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρω για τρία χρόνια. Στην ΑΕΚ προσπαθούν να κλείσουν άμεσα τη συμφωνία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments