Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει και άλλη επιστροφή ο Αλαφούζος μετά τον Βιγιαφάνιες

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζει και άλλη επιστροφή ο Αλαφούζος μετά τον Βιγιαφάνιες
Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Αλαφούζος έφερε πίσω στο Τριφύλλι τον Λούκα Βιγιαφάνιες και του έχει ανοίξει η όρεξη και για άλλες επιστροφές.

Η επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες ευχαρίστησε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, τόσο για τις ικανότητες που διαθέτει ο παίκτης όσο και γιατί είναι καλό κάποιος να είναι γνώστης της ομάδας και της ελληνικής πραγματικότητας. Την επιστροφή αυτή φαίνεται να την ήθελε πολύ ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος το τελευταίο διάστημα δείχνει μεγαλύτερη διάθεση να ασχοληθεί με την ομάδα και στο αγωνιστικό κομμάτι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του olaprasina1908.gr ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε πολύ τον Βιγιαφάνιες και τώρα επιθυμεί να φέρει και άλλους πίσω.

Ο Μλάντεν Πέτριτς ίσως να είναι ο «εκλεκτός» του Αλαφούζου

Όπως αναφέρει η «SportDay», ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ επιθυμεί την επιστροφή ενός ακόμα παίκτη, ο οποίος όμως θα αναλάβει άλλο πόστο. Το δημοσίευμα μάλιστα κάνει λόγο για κάποιον Κροάτη, επομένως τρεις είναι οι υποψήφιοι.

Από αυτούς ωστόσο, ο Πράνιτς έχει αναλάβει προπονητής σε κυπριακή ομάδα και ο Σίλντενφελντ αγωνίζεται στην Ανόρθωση, επομένως όλα δείχνουν πως στο στόχαστρο του Αλαφούζου βρίσκεται ο Μλάντεν Πέτριτς, ο οποίος άλλωστε έχει ήδη δίπλωμα προπονητικής.

Σε άλλα νέα που αφορούν τους «Πράσινους», φαίνεται πως στο τριφύλλι ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Θανάση Λύρατζη. Είναι πολύ πιθανόν να μείνει εκτός ΠΑΟΚ και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τότε φαίνεται να τον φέρνουν στην ομάδα τους

Η περίπτωση του Θανάση Λυρατζή

Ο Θανάσης Λύρατζης που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Βόλου με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής με μέλλον κάτι που ταιριάζει στο πρότζεκτ που θέλουν να τρέξουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού.

Ο νεαρός έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, αλλά το μέλλον του στην ομάδα είναι αβέβαιο. Παρά το γεγονός ότι είχε μια γεμάτη σεζόν στον Βόλο ο Αμπέλ Φερέιρα δεν δείχνει να τον εμπιστεύεται. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από το γεγονός ότι τον «έκοψε» από την προετοιμασία της ομάδας. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό με ποια μορφή θα γίνει η μεταγραφή του. Σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments