Αθλητισμός

Χοσέ Χολέμπας: Έφυγε από τη Γουότφορντ και ψάχνει ομάδα

Χοσέ Χολέμπας: Έφυγε από τη Γουότφορντ και ψάχνει ομάδα
Χοσέ Χολέμπας: Ο 36χρονος  πρώην μπακ του Ολυμπιακού έφυγε από τη Γουότφορντ μετά τον υποβιβασμό της, αλλά εξακολουθεί να ψάχνει ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Χοσέ Χολέμπας  ο οποίος αποχώρησε έπειτα από πέντε χρόνια από τη Γουότφορντ. Ο  36χρονος  πρώην μπακ του Ολυμπιακού έφυγε από τη Γουότφορντ μετά τον υποβιβασμό της, αλλά εξακολουθεί να ψάχνει ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Χολέμπας εξακολουθεί να πιστεύει στον εαυτό του. Ελλάδα; Τελευταία λύση. Για τον ίδιο. Για τους δικούς του απίθανο.  Τα λεφτά που θέλει και η ηλικία του είναι απαγορευτικοί παράγοντες για τον διεθνή -με την Ελλάδα– αριστερό μπακ.

«Δεν ήθελα ποτέ να φύγω από τη Ρόμα…»

Ο Χοσέ Χολέμπας αποκάλυψε ότι δεν είχε κανένα ενδιαφέρον να «μετακομίσει» στη Γουότφορντ το 2015 καθώς ήθελε να μείνει στη Ρόμα, όπου έγινε κάτι σαν λαϊκός ήρωας , μετά το εντυπωσιακό γκολ που είχε πετύχει απέναντι στην Ίντερ.

Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός ισχυρίζεται ότι η μεταγραφή του από τη Ρόμα στη Γουότφορντ πραγματοποιήθηκε ενάντια στη θέλησή του.

Ο τότε αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι, πραγματοποίησε «παράνομες» συναντήσεις με την ιεραρχία της Γουότφορντ για να πουλήσει τον Χολέμπας και τα κατάφερε.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, ανέφερε ότι ήταν μια δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρει γιατί απλά δεν ήθελε να πάει στη Γουότφορντ και χρειάστηκε σχεδόν ένας μήνας για να αποδεχτεί την προσφορά και να γίνει ο πρώτος Έλληνας παίκτης στην ιστορία της αγγλικής ομάδας. «Δεν ήθελα ποτέ να φύγω από τη Ρόμα, αλλά άλλοι αποφάσισαν για μένα. Ο αθλητικός διευθυντής Βάλτερ Σαμπατίνι αποφάσισε να με πουλήσει, είχε ήδη συμφωνήσει με τη Γουότφορντ, χωρίς να ξέρω κάτι γι ‘αυτό. Μπορείτε να το πιστέψετε;».

Ο Χολέμπας δεν μπορούσε να κρύψει το σοκ του όταν αποκαλύφτηκε ότι η Ρόμα και η Γουότφορντ είχαν συμφωνήσει τους όρους: «Ρώτησα τη Σαμπατίνι:

«Γιατί;». Μου πήρε πολύ χρόνο για να δεχτώ την πρόταση της Γουότφορντ. Και στο τέλος δέχτηκα μόνο γιατί ήταν η Πρέμιερ Λιγκ. Είδα επίσης ποιοι παίκτες υπέγραψαν τότε και σκέφτηκα:« Εντάξει, αυτό θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρον».

Αλλά ήθελα να μείνω εκεί. Ο χρόνος που έμεινα στη Ρόμα ήταν πολύ λίγος. Ήταν μόνο ένας χρόνος, αλλά τι υπέροχη σεζόν ήταν και πολύ επιτυχημένη από προσωπική άποψη. Εκτός αυτού, η Ρώμη ήταν μια φοβερή πόλη και εκεί έπαιξα με σπουδαίους παίκτες όπως ο Ντε Ρόσι, ο Άσλεϊ Κόουλ και ο Ναϊνγκολάν. Και με έναν θρύλο όπως ο Τότι!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments