Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή ανάρτηση για την ημέρα που έμαθε ότι είναι έγκυος [pic]

Ελεονώρα Μελέτη: Η τρυφερή ανάρτηση για την ημέρα που έμαθε ότι είναι έγκυος [pic]
Ελεονώρα Μελέτη: Πριν από τρία χρόνια η παρουσιάστρια έμαθε ότι θα γίνει μητέρα και υπάρχει κάτι που σκέφτηκε όταν αντίκρισε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης.

Μια τρυφερή ανάρτηση για την ημέρα που έμαθε ότι θα γίνει μητέρα, έκανε η Ελεονώρα Μελέτη.

Στον επίσημο και προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί ένα προσωπικό της βίωμα. Έτσι, η γνωστή παρουσιάστρια προχώρησε σε μια τρυφερή εξομολόγηση μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram για την ημέρα που έμαθε ότι είναι έγκυος. Στις 6 Αυγούστου 2017, δηλαδή πριν από τρία χρόνια, η παρουσιάστρια έμαθε ότι θα γίνει μητέρα και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν αντίκρισε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης ήταν: «Ωχ, μπορώ να κάνω παιδιά».

Στην ανάρτησή της, η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρει: «Ήταν 6 Αυγούστου 2017. Μόλις είχα φτάσει στη Πάρο όπου θα παραθέριζα για τις επόμενες μέρες. Αλλά δεν είχα διάθεση καθόλου. Νύσταζα, ένιωθα κουρασμένη, δεν είχα όρεξη να μπω στη θάλασσα να κάνω το αγαπημένο μου άθλημα που αυτό εξάλλου με είχε οδηγήσει στο νησί. Το στομάχι μου χάλια, νόμιζα με είχε πειράξει ο καφές και το ταξίδι αν και δεν κούναγε… και νεύρα πολλά νεύρα χωρίς λόγο.

Πάω σε ένα φαρμακείο να ζητήσω βιταμίνες γιατί δεν είχα σκοπό να χάσω τις διακοπές μου λόγω κούρασης. Ο φαρμακοποιός με ρώτησε τι ακριβώς νιώθω. Του εξήγησα, μου έδωσε κάτι για το στομάχι , μου πρότεινε και ένα συμπλήρωμα και μου λέει ότι πριν από το οτιδήποτε, να κάνω αυτό και μου αφήνει στον πάγκο ένα τεστ εγκυμοσύνης. Άντε καλέ, είπα από μέσα μου, αν και την ερώτηση «ρε μήπως είσαι έγκυος» την είχα ακούσει κάνα δύο φορές τις τελευταίες μέρες από ανθρώπους που με ξέρουν καλά, ενώ ο Θοδωρής καιρό πριν, μου έλεγε να μην ετοιμάζομαι για σερφ, γιατί είμαι έγκυος.

Έκανα το τεστ λίγη ώρα αργότερα μόνο και μόνο για να μου φύγει η ιδέα και να καβαλήσω σανίδι. Αλλά η ιδέα δεν μου έφυγε ποτέ! Πιο θετικό δεν γινόταν! Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: «Ωχ, μπορώ να κάνω παιδιά». Το δεύτερο πράγμα που συνειδητοποίησα είναι πως «πάει το σερφ» και το τρίτο πράγμα που έκανα ήταν να μπω στο Ίντερνετ να υπολογίσω ποτέ γεννάω! Δεν ήμουν τόσο ψύχραιμη όσο ακούγομαι! 13 Απριλίου με έδινε η πρόβλεψη, 13 Απριλίου υποδεχτήκαμε την Αλεξάνδρα! Και τώρα που σας γράφω γιατί κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα από το πακετάρισμα των αποσκευών μας. Φεύγουμε, πάμε στην Πάρο. Οικογενειακώς, για να θυμηθούμε και να κάνουμε windsurf!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments