Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [10/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [10/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [10/08/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για τη Δευτέρα [10/08/20].

Κριός

Τα ερωτικά σου θέματα θα ανέβουν στη λίστα προτεραιοτήτων σου αν εντοπίσεις τις σέξι ευκαιρίες για να πειραματιστείς στον έρωτα. Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι οι συνθήκες να είναι τέλειες πριν ρισκάρεις ερωτικά. Να είσαι τολμηρή και περιπετειώδης τώρα, ειδικά αν το κεφάλι και η καρδιά σου θέλουν να βιώσουν κάποιες καταστάσεις που δεν είναι συνηθισμένες αλλά έντονα συναρπαστικές

Ταύρος 

Η φαντασία σου μπορεί να βοηθήσει υπέροχα για να προσθέσεις λίγη σπιρτάδα στη σχέση σου. Θα απορρίψεις οτιδήποτε προβλέψιμο, για να δημιουργήσεις ερωτικές εκπλήξεις στον εραστή σου. Η έκφραση των συναισθημάτων σου με έναν πιο πικάντικο τρόπο θα μετατρέψει κάτι γλυκό σε κάτι μαγικά αισθησιακό και αναμφισβήτητα αξέχαστο!

Δίδυμοι

Αν δεν νιώθεις η ψυχή του πάρτι φταίνε κάποια προσωπικά σου ζητήματα ή μια συνεργασία σου. Μην αφήσεις όμως την αβεβαιότητα να σε απογοητεύσει. Πιθανότατα αντιμετωπίζεις ανασφάλεια που προέρχονται από τις αλλαγές που συμβαίνουν. Θα έχεις σύντομα λόγους για να νιώσεις και πάλι αισιόδοξη. Άφησε την αρνητικότητα να σε προσπεράσει.

Καρκίνος

Ένα αξιοσημείωτο σύννεφο σοβαρότητας θα αιωρείται πάνω από τα ερωτικά σου. Όμως, ζητήματα που χρειάζονται αντιμετώπιση, ενδέχεται να απαιτούν περισσότερη εστίαση και αφοσίωση από ό, τι πιστεύεις ότι μπορείς να αντέξεις. Τα πάθη θα είναι έντονα, οπότε βεβαιώσου πως με ότι οτιδήποτε δεσμεύεσαι συναισθηματικά συμμετέχει το μυαλό και η καρδιά σου. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να εστιάσεις 100%, απομακρύνσου και επέστρεψε σε αυτό το σενάριο αργότερα.

Λέων 

Τα ερωτικά σου θέματα αποκτούν μια πιο σοβαρή χροιά. Θα κάνεις επίσης μια ανιδιοτελή αναζήτηση με τον αγαπημένο σου. Ό,τι ενδιαφέρει τη φαντασία σου, κάνοντας κάτι ευγενές μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σου και να δημιουργήσει μεγαλύτερο βάθος στη σχέση σου. Το θέμα τώρα αφορά το να δημιουργείτε από κοινού το μέλλον σας.

Παρθένος

Δεν θέλεις μάλλον να αγωνιστείς πια για να πετύχεις το παθιασμένο δυναμικό, που η καρδιά σου γνωρίζει πως έχεις κερδίσει. Ακόμα κι αν αντιμετωπίζεις μερικά εμπόδια, μια πιο προσεκτική ματιά θα σου αποκαλύψει, πως είναι ευκαιρίες που απαιτούν μικρά και προσεκτικά βήματα για να μπορέσεις να τις εκμεταλλευτείς. Εμπιστέψου πως η ερωτική αφθονία, προσφέρεται με τη σωστή κι ευαίσθητη προσέγγιση.

Ζυγός 

Αν είσαι ελεύθερη ο ενθουσιασμός σου για να μοιραστείς ιδέες ή ενδιαφέροντα με κάποιον που έχετε κοινές απόψεις, θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως αυτό το άτομο, πραγματικά εκτιμά αυτό που ανάβει το πάθος μέσα σου. Αλλά αν είσαι σε σχέση, το να γνωρίζεις πως ο εραστής σου σε ενθαρρύνει πνευματικά, είναι ένα ουσιαστικό βήμα για κάτι πιο σωματικό και ίσως λίγο πιο ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Τα ερωτικά σου θέματα θα προσεγγιστούν με μια νέα παθιασμένη στρατηγική Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ένα νέο και πιθανώς απροσδόκητο ρομαντικό σχέδιο, φαίνεται να είναι διαθέσιμο. Ενθαρρύνεται επίσης κι ένα νέο επίπεδο συνεργασίας. Όσο πιο φιλόδοξο είναι ένα κοινό έργο, τόσο πιο διασκεδαστικό θα είναι να γιορτάσεις την επιτυχία, με οποιονδήποτε τρόπο αισθάνεσαι πως είναι κατάλληλος.

Τοξότης 

Αν γνωρίζεις πως θα μπορούσες να είχες λίγη βοήθεια από το άτομο που σε ενδιαφέρει, τότε μην είσαι τόσο περήφανη για να τη ζητήσεις. Αν είσαι σε σχέση, τότε οι νωχελικές συμβουλές από έναν φίλο ή έναν στενό σύντροφο θα προκαλέσουν τη φαντασία σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μπορεί κάποιος φίλος να σε βοηθήσει να συναντήσεις άτομα, που δε θα μπορούσες να είχες έρθει σε επαφή μαζί τους, διαφορετικά. Η πρόληψη, φέρνει αποτελέσματα τώρα.

Αιγόκερως

Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια σπίθα θα ανάψει απροσδόκητα με κάποιον που θα μπορούσε να μοιραστεί τη ζωντάνια σου και την απόλαυση για ζωή. Το άνοιγμα των γραμμών επικοινωνίας με αυτό το άτομο θα αποδειχθεί επίσης ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική. Αν είσαι σε σχέση, ένα ερωτικό μήνυμα που έγραψες στο ταίρι σου, δεν έχει ξεχαστεί. Τα λόγια σου αντηχούν σε αυτόν, πιο βαθιά από ότι πιστεύεις.

Υδροχόος

Αν είσαι ελεύθερη τότε θα υποτιμήσεις τη δύναμη του μυστηρίου που αποπνέεις. Αν είσαι σε σχέση, τότε ο εραστής σου, θα ενδιαφέρεται έντονα για την ευημερία σου. Ακολούθησε το ρεύμα και μην είσαι ιδιαίτερα προσεκτική κι επιφυλακτική. Όπως και να έχει η κατάσταση, θα έχει ενδιαφέρον η ερωτική σου ζωή. Δεν θα υπάρχει τίποτα προβλέψιμο στον έρωτα τώρα! Και μάλλον αυτό θα σου αρέσει!

Ιχθύες

Εσύ ή ο σύντροφός σου θα δημιουργήσετε μια σαγηνευτική ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Κάτι απλό μπορεί σύντομα να γίνει μια σέξι περιπέτεια. Τα ερωτικά σου θέματα είναι θετικά και προσφέρουν ενθουσιασμό και ανάληψη ρίσκων αυτή τη στιγμή. Άφησε λοιπόν αυτόν που αγαπάς να σε ανεβάσει ψυχολογικά επειδή έχεις τη δύναμη να τον κάνεις να νιώθει πολύ ζωντανός, αυτήν τη στιγμή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments