Video

Ειρήνη Παπαδοπούλου Πασχαλάκης: Ποζάρει στον φακό του συντρόφου της και εκείνος την αποθεώνει

Ειρήνη Παπαδοπούλου Πασχαλάκης: Ποζάρει στον φακό του συντρόφου της και εκείνος την αποθεώνει
Ειρήνη Παπαδοπούλου Πασχαλάκης: Η τραγουδίστρια δημοσίευσε σχετικό βίντεο, αν και το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους αυτές τις ημέρες.

Αν και το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή έχοντας επιλέξει να μην ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες ή να μην κάνουν tag ο ένας στο προφίλ του άλλου, η πανέμορφη τραγουδίστρια δημοσίευσε σχετικό βίντεο στο οποίο φαίνεται μόνο εκείνη αλλά ακούγεται η φωνή του Έλληνα επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας για τον ΠΑΟΚ.

«Είναι για εγκεφαλικά το κορίτσι μου»

Έτσι, με τη γνωστή τραγουδίστρια να κάνει μια εξαίρεση, δημοσίευσε στο επίσημο και προσωπικό προφίλ της στο Instagram μια εντυπωσιακή φωτογραφία από το μέρος που κάνουν διακοπές οι δύο τους. Και στη συνέχεια, στο ίδιο post, αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλου της και το backstage της φωτογράφισης. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια που η ίδια ποζάρει, ακούγεται ο σύντροφός της Αλέξανδρος Πασχαλάκης να αναφέρει: «Μου αρέσει να σε βγάζω βίντεο και να μην το γνωρίζεις, αλήθεια σου λέω! Αγάπη μου… Είναι για εγκεφαλικά το κορίτσι μου».

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου έγινε ευρύτερα γνωστή μέσω της συμμετοχής της στη μουσική εκπομπή ταλέντων «The X-Factor Greece». Και να αναφέρουμε πως τα γενέθλιά της πλησιάζουν αφού γεννήθηκε στις 22 Αυγούστου του 1985 στη Σοβιετική Σοσιαλιστική Δημοκρατία του Καζακστάν. Το 1990 όμως, οι γονείς της αποφάσισαν να κάνουν μία νέα αρχή στην πατρίδα τους και έτσι επέστρεψαν οικογενειακώς στην Ελλάδα και συγκεκριμένα εγκαταστάθηκαν στο Μενίδι Αττικής. Έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Στάθη, ο οποίος ασχολήθηκε επίσης με τα καλλιτεχνικά δρώμενα ως ηθοποιός. Το 2001, μαζί με τον αδελφό της, έπαιξαν στη ταινία «Δεκαπενταύγουστος» του Κωνσταντίνου Γιάνναρη.

Από την ηλικία των 12 ετών ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη χειροσφαίριση την οποία συνέχισε για περίπου 10 χρόνια. Μετά το σχολείο, πέρασε στο Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε κάποια χρόνια αργότερα. Πληροφορίες αναφέρουν πως τον Ιανουάριο του 2020, η ομάδα της έστειλε τραγούδι στην ΕΡΤ για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ στην Ολλανδία, αν και δεν διεξήχθη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments