Ελλάδα

Ναύπλιο κορωνοϊός: Ιδιοκτήτης έπεσε στη θάλασσα για να γλιτώσει το πρόστιμο [vid]

Ναύπλιο κορωνοϊός: Ιδιοκτήτης έπεσε στη θάλασσα για να γλιτώσει το πρόστιμο [vid]
Ναύπλιο κορωνοϊός: Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος από την αστυνομία σε καφετέρια στην παραλία της πόλης.

Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος αργά το βράδυ της Τετάρτης (12 Αυγούστου) από την αστυνομία σε καφετέρια στην παραλία του Ναυπλίου, με τους εντατικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού οι οποίοι πραγματοποιούνται καθημερινά, με τα πρόστιμα να πέφτουν «βροχή».

Πιο συγκεκριμένα, επεισοδιακή ήταν η εξέλιξη ενός εκ των ελέγχων που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, σε κατάστημα εστίασης και είχε ως αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης του να προσπαθήσει να βρει διαφυγή από τη θάλασσα. Σύμφωνα με το arfgolidatv, ο έλεγχος από τα αστυνομικά όργανα διαπίστωσε παράβαση του αριθμού των ατόμων στο κατάστημα με αποτέλεσμα να επιβληθεί, το κλείσιμο του καταστήματος και πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης σε μεγάλη ταραχή και σε μια κίνηση απόγνωσης πήδηξε στη θάλασσα μπροστά από το κατάστημα του και μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου. Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, καθώς πολύς κόσμος δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, ενώ με τη βοήθεια κάποιων πιο ψύχραιμων, ανασύρθηκε σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης της καφετέριας από τη θάλασσα Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της καφετέριας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τι δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς για το περιστατικό

Δήλωση έκανε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλίας από την Αργολίδα όπου παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Νέας Επιδαύρου, για το περιστατικό. «Δεν είναι αστείο. Πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι είναι κάτι παγκόσμιο. Η απάντησή μας αυτή τη στιγμή, στο μεγάλο ζήτημα που υπάρχει είναι μια: Αν μπορέσουμε για τις επόμενες 15 μέρες να κάνει χρήση της μάσκας και των αποστάσεων, είναι το απόλυτο lockdown απέναντι στον κορωνοϊό. Πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα», δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments