Lifestyle

Το μπικίνι της Μαρίας Καλαβρίας τρέλανε τη Ρόδο

Το μπικίνι της Μαρίας Καλαβρίας τρέλανε τη Ρόδο
Το πρώην μοντέλο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η φράση που χρησιμοποιείται μια 40αρα ισούται με δυο εικοσάρες, βρίσκει ανταπόκριση στην περίπτωση της Μαρίας Καλαβρίας. Το πρώην μοντέλο βάζει άνετα κάτω 20χρονα κοριτσάκια όσον αφορά την ομορφιά και την κορμοστασιά της. Η όμορφη Μαρία έκλεψε τις εντυπώσεις και άφησε με το στόμα ανοιχτό όλους όσους είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν στη Ρόδο, εκεί που εμφανίστηκε με ένα λευκό μπικίνι ανεβάζοντας την θερμοκρασία. Μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου το πρώην μοντέλο περνά στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης και στα 49 της χρόνια διαθέτει κορμί που θα ζήλευαν ακόμη νεαρά μοντέλα.

Η Μαρία Καλάβρια είναι πρώην μοντέλο ενώ έχει ασχοληθεί και με τον χώρο της ομορφιάς.  Το 1997 παντρεύτηκε πρώτα με πολιτικό γάμο και έπειτα με θρησκευτικό, τον επιχειρηματία Σάμι Φάις. Μπορεί το ζευγάρι να έχει πάρει χωριστούς δρόμους, ωστόσο απέκτησαν δύο παιδιά μαζί, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Γοητευτική και δυναμική εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνισή της!

Τη Μαρία Καλάβρια τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο Dancing with the star αλλά πριν το γάμο της με τον επιχειρηματία Σάμι Φάις είχε μια λαμπρή καριέρα ως μοντέλο κάνοντας πασαρέλα φορώντας ρούχα μεγάλων Ελλήνων αλλά και ξένων σχεδιαστών. «Αρχικά ξεκίνησα ως αθλήτρια, έκανα πρωταθλητισμό στο μπάσκετ με την ομάδα της Γλυφάδας η οποία ήταν στην Α’ Εθνική, ενώ είχα πάει και στην Εθνική Νεανίδων.

Μετά έκανα κάποια κάστινγκ μέσω μιας φίλης μου και έτσι πήγα στον «Πρωινό καφέ», την τελευταία χρονιά της Ρούλας Κορομηλά και παρέμεινα την επόμενη με την Πόπη Χατζηδημητρίου και την πρώτη χρονιά της Ελένης Μενεγάκη. Εχω δουλέψει με όλους τους σχεδιαστές μόδας, όπως ο αγαπημένος μου Μιχάλης Ασλάνης, ο Μάκης Τσέλιος, η Σήλια Κριθαριώτη, μέχρι που έφυγα για τρία χρόνια στο Μιλάνο. Το πρώτο μου σόου ήταν του Armani. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Οταν πήγα στο κάστινγκ ήμασταν 800 γυναίκες και είπα μέσα μου «θέλω να φύγω». Με επέλεξαν στα 40 μοντέλα, κι αυτό ήταν η αρχή για τα μεγάλα fashion shows» έχει πει η ίδια για την αρχή της καριέρας της σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments