Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [13/08/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [13/08/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [13/08/20].

Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [13/08/20].

Κριός

Ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε ελλείψεις ή ακόμα και τις απογοητεύσεις που υπάρχουν στη σχέση σου, μπορείς να μετατοπίσεις την εστίασή σου, σε αυτό που εμπνέει και διεγείρει το μυαλό και την καρδιά σου. Αν αντιμετωπίζεις δυσάρεστες καταστάσεις στη σχέση σου, τότε είναι σημαντικό να αποδεχτείς ότι έχεις πλέον τη δική σου δύναμη. Με σταθερή προσπάθεια και απόλυτη πίστη στις ικανότητές σου, θα καταφέρεις να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή.

Ταύρος 

Όσον αφορά τα ερωτικά σου, θα εστιάσεις αυτό το διάστημα, σε μια συγκεκριμένη ερωτική φιλοδοξία. Επειδή μάλιστα το έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου, θα ξεκινήσεις το παθιασμένο ταξίδι για να συναντήσεις αυτόν που θέλεις. Έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις την κατεύθυνση της ερωτικής σου ζωής. Η ακλόνητη πεποίθησή σου, πως αυτό είναι σωστό με περισσότερους από έναν τρόπους, θα διαδραματίσει το σημαντικότερο ρόλο.

Δίδυμοι

Για άλλη μια φορά, ο εξωστρεφής κι ανάλαφρος χαρακτήρας σου, είναι το πιο σέξι περιουσιακό σου στοιχείο. Η άφθονη ενέργεια και η ικανότητά σου να κάνεις κάποιον να γελάει, συνδυαζόμενη με την ευφυΐα και την εξυπνάδα σου, θα σε κάνουν ακαταμάχητα γοητευτική. Η διάθεσή σου είναι στα ύψη τώρα…οπότε εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που προσφέρονται για να απολαύσεις έρωτα και διασκέδαση!

Καρκίνος

Αν η σύγχυση ή η απογοήτευση προέρχονται από άλλες περιοχές του κόσμου σου, τότε τίποτα δεν σε εμποδίζει να τις αντικαταστήσεις με θετικό κι ελπιδοφόρο τρόπο. Είσαι ευλογημένη με την κοσμική δύναμη να ξεπερνάς τους δυσάρεστους περισπασμούς που αφορούν τα ερωτικά σου, τώρα. Αγκάλιασε τη χαρά και μην την αφήσεις γιατί η αγάπη μπορεί να είναι το ασφαλές, κι άνετο καταφύγιο, που χρειάζεσαι τώρα.

Λέων 

Αν επιδιώκεις κάτι ή κάποιον παθιασμένα, τότε μην αποφασίσεις να κινηθείς παρορμητικά. Μια ρομαντική εξέλιξη που λαχταράς να ζήσεις, μπορεί να φέρει περισσότερη χαρά στην ερωτική σου ζωή. Επειδή όμως πιστεύεις πως πρέπει να αντισταθμίσεις το χαμένο χρόνο, μπορεί να θελήσεις να βιάσεις τα πράγματα. Ένας σέξι και ονειρεμένος προορισμός σε περιμένει, αν μπορέσεις να κάνεις υπομονή αντί για ορμητικά βήματα.

Παρθένος

Ο σχηματισμός ή η ενίσχυση της σχέσης σου, θα χρειαστεί να σκάψεις βαθιά μέσα στο μυαλό σου και να αποκαλύψεις τις κρυφές σου φαντασιώσεις. Έχεις δίκιο που πιστεύεις πως ο εραστής σου, θα χαρεί να ακούσει τα παθιασμένα σου οράματα, με κρυστάλλινη λεπτομέρεια. Ξέρεις πως θέλεις να ζήσεις αυθεντικά. Δώσε την ευκαιρία στον αγαπημένο σου, να σου ανοιχτεί με ειλικρίνεια και μετά αποφάσισε πώς θα συνεχίσεις.

Ζυγός 

Πολλές αισθησιακές απολαύσεις σε περιμένουν, αν μπορέσεις να παραμερίσεις τις υποχρεώσεις ή τις απογοητεύσεις του εργασιακού σου χώρου. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, η αυτοπεποίθησή σου θα ενισχυθεί υπέροχα, αν εστιάσεις σε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις ζωντανή και χαρούμενη. Άλλες περιοχές της ζωής σου, μπορεί να είναι αβέβαιες ή μπερδεμένες. Όμως, αν αφοσιωθείς στην ερωτική σου σχέση, ένα κύμα άνεσης θα διεισδύσει στον κόσμο σου!

Σκορπιός

Μην υποτιμάς τη δύναμη του να λες «ναι» αυτή τη στιγμή. Φυσικά, είσαι αρκετά έξυπνη, για να γνωρίζεις πότε είναι κατάλληλο και πότε ακατάλληλο να το κάνεις. Όσο πιο δεκτική είσαι στη θετική ερωτική ενέργεια που σε περιβάλλει, τόσο μεγαλύτερη χαρά θα βιώσεις. Το να αισθάνεσαι σίγουρη μέσα σου, μπορεί να σε ωθήσει να ενθαρρύνεις περισσότερη θετικότητα και πάθος. Η απελευθέρωση ή η παράβλεψη της αρνητικότητας, σε βοηθά να ανακαλύψεις τον έρωτα – με έναν τρόπο που ίσως θέλεις να βιώσεις, για κάποιο χρονικό διάστημα.

Τοξότης 

Το να αφιερώσεις χρόνο για να είσαι ειλικρινής σχετικά με το πώς αισθάνεσαι μέσα σου, θα είναι πολύ χρήσιμο. Είτε πιστεύεις ότι έχεις φτάσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο με τη σχέση σου είτε είσαι μόνη και γνωρίζεις τις επιλογές που έχεις διαθέσιμες, ίσως χρειαστεί χρόνος για να σκεφτείς τις παθιασμένες δυνατότητες. Όσο περισσότερο εμπιστεύεσαι την καρδιά σου για να σε καθοδηγήσει προς τη σωστή κατεύθυνση, τόσο πιο ξεκάθαρη θα είναι η πορεία σου προς τα εμπρός.

Αιγόκερως

Οι προσπάθειές σου να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις τη σχέση σου, θα αντιμετωπιστούν με αντίσταση. Κάνε όμως υπομονή και δείξε αποφασιστικότητα ειδικά αν η διάθεση του εραστή σου έχει μειωθεί πρόσφατα. Πίστεψε πως σημειώνεται πρόοδος, αλλά με οδυνηρά σταδιακό τρόπο! Ο εραστής σου θα νιώσει αναζωογονημένος, αρκετά σύντομα. Και να ξέρεις πως θα εκτιμήσει την υπομονή και την κατανόησή σου.

Υδροχόος

Σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή, ίσως χρειαστεί να εντοπίσεις τη διαφορά μεταξύ αποφασιστικότητας και πείσματος. Αν πρέπει να επιμείνεις στις απόψεις σου για ένα συγκεκριμένο θέμα, αναρωτήσου αν αυτό συνδέεται με μια στάση που διαμορφώθηκε εδώ και πολύ καιρό. Όσο πιο πρόθυμη είσαι να μαλακώσεις τη στάση σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι να δημιουργήσεις και να αγκαλιάσεις μια νέα, ισορροπημένη δυναμική ισχύος σε μια εκκολαπτόμενη σχέση ή στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου.

Ιχθύες

Το πώς αντιδράς σε μια ρομαντική ανάπτυξη, μπορεί να υπαγορεύσει τη συνέχειά της. Μπορείς επίσης να είσαι σίγουρη, πως ο αγαπημένος σου θα ενδιαφερθεί πολύ για την αντίδρασή σου. Θα θέλει να σιγουρευτεί, πως εστιάζεις περισσότερο στο κοινό σας μέλλον, παρά στα ασήμαντα θέματα της καθημερινότητας. Εστίασε στο πώς θα προχωρήσει η σχέση σου περισσότερο και μην επικεντρώνεσαι στα μικρά εμπόδια που επικρατούν, πιστεύοντας πως είναι ανυπέρβλητα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments