Video

Ελίφ επεισόδιο 650: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 14/08 – Ο Γιαχιά γοητεύεται από τη Μελέκ

Ελίφ επεισόδιο 650: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 14/08 – Ο Γιαχιά γοητεύεται από τη Μελέκ
Ελίφ επεισόδιο 650: Ο Γιαχιά λέει στη Λεϊλά πως έκανε την προσφορά του στη Μελέκ και πως πραγματικά του άρεσε αυτή η κοπέλα.

Στο σημερινό (14 Αυγούστου) επεισόδιο της σειράς, o Σελίμ μένει άφωνος με τα νέα της εγκυμοσύνης της Ζεϊνέπ. Ο Γιουσούφ νιώθει απαίσια όταν βλέπει τη Μελέκ με τον Γιαχιά και μιλάει σχετικά στον Ορχάν, γιατί είναι πολύ απογοητευμένος.

Ο Γιαχιά κάνει την επαγγελματική του πρόταση στη Μελέκ. Αργότερα ο Γιαχιά λέει στη Λεϊλά πως έκανε την προσφορά του στη Μελέκ και πως πραγματικά του άρεσε αυτή η κοπέλα. Αυτό στην αρχή δεν αρέσει στη Λεϊλά αλλά στη συνέχεια σκέφτεται πως αν ο Γιαχιά κερδίσει την καρδιά της Μελέκ, εκείνη δεν θα είναι πια εμπόδιο και θα μπορεί να έχει την ευκαιρία να κερδίσει την καρδιά του Γιουσούφ. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ ανακοινώνουν στην οικογένεια πως περιμένουν παιδί. Όλοι ρωτούν όμως τι είπε ο γιατρός στον Σελίμ και η Ζεϊνέπ τους λέει πως τελικά δεν μπόρεσαν να πάνε γιατί είχε ναυτία.

Ο Γιαχιά γοητεύθηκε από τη Μελέκ

Η Λεϊλά επισκέπτεται τον Γιουσούφ και του λέει πως ο Γιαχιά γοητεύθηκε από τη Μελέκ και πως ίσως αυτή η γνωριμία να οδηγήσει σε κάτι καλό. Ο Γιουσούφ είναι έξαλλος αλλά προσπαθεί να το κρύψει και να συγκρατηθεί. Η Μελέκ μιλάει στην Αϊσέλ για την επαγγελματική πρόταση του Γιαχιά. Εκείνη της λέει πως είναι μια ικανή γυναίκα και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Η Μελέκ σκέφτεται πως πρέπει να συζητήσει το ζήτημα με την οικογένεια αλλά και την Ελίφ. Η Αϊσέλ της λέει πως η Ελίφ θα προσαρμοστεί γρήγορα σε ένα νέο σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον αλλά εκεί που θα πάνε δεν θα υπάρχει ο Γιουσούφ στις ζωές τους.

Η Μελέκ ξέρει πως έχει δίκιο. Η μητέρα της Λεϊλά της λέει πως η γειτόνισσα τους, η Χανιφέ είδε τη Μελέκ με τον Γιαχιά και θα το πει σε όλους. Η Λεϊλά της λέει πως συναντήθηκαν για επαγγελματικό λόγο. Ο Γιαχιά λέει πως αυτό είναι αλήθεια αλλά είναι γεγονός πως η Μελέκ του άρεσε και σαν γυναίκα. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ ανακοινώνουν το νέο της εγκυμοσύνης της στον Βεϊσέλ, τον Μουράτ και την Τουλάι. Ο Βεϊσέλ είναι πανευτυχής γιατί θα αποκτήσει δύο εγγόνια.

Δείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας.

Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια,  η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα αλλάζει τις ζωές όλων

Η Μελέκ  ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε  τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένεια του Κενάν ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της Μελέκ, τον Μελίχ.

Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Η Αλιγιέ είχε άλλα σχέδια για τον γιο της, να τον δει παντρεμένο με την Αρζού, η οποία τη χειραγωγούσε και την είχε πείσει ότι δεν υπάρχει καλύτερη νύφη για την οικογένεια Εμιρόγλου από αυτή. Η άφιξη της Ελίφ στο αγρόκτημα των Εμιρόγλου δεν αλλάζει μόνο τη δική της ζωή, αφού ζει πια μακριά από τη στοργική μητέρα της, αλλά και τη ζωή των άλλων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments