Αθλητισμός

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού

Δημήτρης Κολοβέτσιος: Ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού
Δημήτρης Κολοβέτσιος: Ο αμυντικός του Τριφυλλού εξετάζει τις προτάσεις που δέχεται από ομάδες του εξωτερικού, καθώς όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

Όπως όλα δείχνουν  ο Δημήτρης Κολοβέτσιος δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, και έχει αρχίσει να κοιτάει τις επιλογές τους σε ομάδες του εξωτερικού. Ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η ομάδα της Λάρισας που σύμφωνα με τη Sportday έχει προτείνει στον αμυντικό του Τριφυλλιού τετραετές συμβόλαιο. Ωστόσο σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα ο Κολοβέτσιος έχει αρνηθεί την πρόταση, καθώς το ενδιαφέρον του είναι στραμμένο σε ομάδες του εξωτερικού που έχουν εκδηλώσει επίσης ενδιαφέρον,

Σύμφωνα με τη “Sportday” ο Κολοβέτσιος προσεγγίστηκε από τη ρωσική Ουράλ Εκατερίνμπουργκ, ενώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από ομάδες της Τουρκίας. Τον Γενάρη άλλωστε είχε πρόταση από την Τραμπζονσπόρ, αλλά δεν προχωρήσει το θέμα.

Ο Κουρμπέλης μένει στο Κορωπί

Την ίδια στιγμή στον Παναθηναϊκό θέμα έχει γίνει το ενδιαφέρον της Ντιναμό Κιέβου για τον Κουρμπέλη. Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Κουρμπέλης δεν φεύγει με τίποτα από τον Παναθηναϊκό. Η είδηση για το ενδιαφέρον της Ντινάμο Κιέβου για τον captain του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη ήταν ενδιαφέρουσα. Όσοι τον γνωρίζουν στην Τρίπολη από μικρό παιδί και ήταν ξεκάθαροι – «Δεν κουνιέται. Με όσα και αν του τάξουν…» Ο Κουρμπέλης βαδίζει ήδη στα 27, «τσεπώνει» κανένα 400άρι τον χρόνο και εδώ και 1,5 χρόνο κυκλοφορεί χωρίς ατζέντη για να μην έχει σκοτούρες. Έχει «κλειδώσει» το παιδί στο Κορωπί.

Η πληροφορία που μετέδωσαν τα ουκρανικά ΜΜΕ είναι αληθής. Πράγματι, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου έχει ξεχωρίσει τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη και έχει εισηγηθεί την απόκτησή του. Όμως για εναλλακτική λύση στη μεσαία γραμμή της Ντιναμό Κιέβου.

Όμως, ο Κουρμπέλης δεν είναι ο πρώτος στόχος του Λουτσέσκου. Ο διακαής πόθος του Λουτσέσκου για τον «άξονα» της Ντιναμό είναι ο Γκλεν Καμαρά της σκωτσέζικης Ρέιντζερς. Ο 24χρονος Φιλανδός έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Ρουμάνος προπονητής, όμως κοστίζει και περισσότερο συγκριτικά με τον Κουρμπέλη.

Τι θα ζητήσει ο Παναθηναϊκός αν η Ντιναμό του χτυπήσει τελικά την πόρτα

Αν και όταν η Ντιναμό εμφανιστεί στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός θα αξιώσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια ευρώ. Επιπροσθέτως, ο Κουρμπέλης έχει εξηγήσει στο παρελθόν ότι θα έφευγε από το Κορωπί μόνο για ένα προηγμένο πρωτάθλημα και μία ομάδα πρώτης ταχύτητας. Και η Ουκρανία που σπαράσσεται από τον εμφύλιο και την αβεβαιότητα, δεν πληροί αυτή την προϋπόθεση. Βέβαια, πάντα υπάρχει η πιθανότητα μιας εξωπραγματικής προσφοράς από τη Ντιναμό, αλλά αυτή φαντάζει μακρινή

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments