Πολιτική

Χαρίτσης για μήνυμα Μητσοτάκη: “Tο σχέδιο της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό είναι η ενοχοποίηση της κοινωνίας”

Χαρίτσης για μήνυμα Μητσοτάκη: “Tο σχέδιο της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό είναι η ενοχοποίηση της κοινωνίας”
Χαρίτσης για μήνυμα Μητσοτάκη: Όταν μια κυβέρνηση επικαλείται συνεχώς την ατομική ευθύνη για να αποσιωπήσει τις δικές της ευθύνες, έχει χάσει το φιλότιμο της», τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης σχολιάζει ότι «Με το διαφημιστικό μήνυμά του με τίτλο “Μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα”, ο κ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνει ότι το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού είναι η ενοχοποίηση της κοινωνίας». «Όταν μια κυβέρνηση επικαλείται συνεχώς την ατομική ευθύνη για να αποσιωπήσει τις δικές της ευθύνες, έχει χάσει το φιλότιμο της», τονίζει ο κ. Χαρίτσης.

Θυμίζουμε το μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός  έστειλε νέο μήνυμα στους νέους της χώρας, ζητώντας τους να προστατεύσουν τον εαυτό τους και τον υπόλοιπο κόσμο. «Κάνε έστω και τώρα τη διαφορά, μη γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Δείτε την ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Facebook:

Μπορεί φέτος να αψήφησες τα μέτρα προστασίας και να ξέχασες τον . Κάνε όμως έστω και τώρα τη διαφορά: Μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα. Μετά την επιστροφή, προσέχουμε διπλά, και σταματάμε εδώ τη διασπορά: μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό. #Μένουμε_ασφαλείς

Μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό

Μπορεί φέτος να αψήφησες τα μέτρα προστασίας και να ξέχασες τον κορωνοϊό. Κάνε όμως έστω και τώρα τη διαφορά: Μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα. Μετά την επιστροφή, προσέχουμε διπλά, και σταματάμε εδώ τη διασπορά: μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό. #Μένουμε_ασφαλείς

Gepostet von Kyriakos Mitsotakis am Sonntag, 16. August 2020

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες ημέρες ο Αλέξης Χαρίτσης στηλίτευσε τις επικοινωνιακές κινήσεις του κ. Μητσοτάκη, που έφτασε στο σημείο να επικαλείται το φιλότιμο των Ελλήνων πολιτών, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως “η ευθύνη βαραίνει την κυβέρνηση της  και τον ίδιο τον πρωθυπουργό”.  “Αντί να χτίσει πάνω στη συλλογική επιτυχία της ελληνικής κοινωνίας στην πρώτη φάση της πανδημίας -που απέδειξε με το παραπάνω το φιλότιμό της- και να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα με υπευθυνότητα, δημιούργησε σύγχυση στους πολίτες με τα αντιφατικά μηνύματα που έστελνε”, δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ-Πρώτο Πρόγραμμα και την εκπομπή “GPS”, όπου υπενθύμισε τι συνέβη με τα σχολεία, τις εκκλησίες, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, το άνοιγμα της οικονομίας και του τουρισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments