Αθλητισμός

Λειψία – Παρί Σεν Ζερμέν: 0-3

Λειψία – Παρί Σεν Ζερμέν: 0-3
Λειψία - Παρί Σεν Ζερμέν: Η γαλλική ομάδα πανηγυρίζει την πρόκρισή της στον τελικό του Champions League και περιμένει μια εκ των Μπάγερν Μονάχου και Λιόν.

H Παρί Σεν Ζερμέν για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγυρίζει την πρόκρισή της στον τελικό του Champions League μετά τη νίκη επί της Λειψίας με 3-0. Τα γκολ των Παριζιάνων του Τόμας Τούχελ πέτυχαν οι Μαρκίνιος, Ντι Μαρία και Μπερνάτ.

Η Παρί άνοιξε το σκορ απέναντι στην ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν με τον Βραζιλιάνο στόπερ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντι Μαρία στο 13ο λεπτό. Νωρίτερα, η γαλλική ομάδα είχε κερδίσει τρία κόρνερ στη σειρά, ενώ μόλις στο 5ο λεπτό ο Εμπαπέ έβγαλε κάθετα για τον Νεϊμάρ – που τον έχασε ο Μουκιελέ – ο Βραζιλιάνος έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα πήγε στο δοκάρι κι έξω.

Στο 35′ είχαμε νέα μεγάλη ευκαιρία για την Παρί. Ο πολύ ορεξάτος Νεϊμάρ αν και ήταν σε μακρινή απόσταση, είδε ότι ο Γκουλάσι περίμενε σέντρα και είχε βγει για έξοδο. Ο Βραζιλιάνος επιχείρησε έξυπνα να τον νικήσει, η μπάλα όμως βρήκε ξανά το δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο 42′ είχαμε το 2-0 για την Παρί. Έγινε λάθος πάσα από τον Γκουλάσι, ο Παρέδες έβγαλε στην περιοχή για τον Νεϊμάρ, αυτός με εξαιρετικό τακουνάκι βρήκε μόνο του τον Ντι Μαρία και ο Αργεντινός μεγάλωσε το προβάδισμα των Παριζιάνων.

Το 3-0 για την Παρί έγινε στο 56′. Ο Μπερνάτ δεν μπόρεσε να νικήσει αρχικά τον Γκουλάσι από κοντά. Στη συνέχεια ο Ερέρα έκλεψε από τον Μουκιελέ (ελέγχθηκε αν υπήρχε φάουλ), ο Ντι Μαρία έβγαλε τη σέντρα και ο Μπερνάτ μόνος στην περιοχή (καλυπτόταν από τον Μουκιελέ) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του τερματοφύλακα της Λειψίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΛΕΙΨΙΑ (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Γκουλάσι, Μουκιέλ, Ουπαμεκανό, Κλόστερμαν (83′ Όρμπαν), Ανχελίνιο, Λάιμερ (62′ Χάλστενμπεργκ), Ενκουνκού (46′ Φόρσμπεργκ), Καμπλ (64′ Άνταμς), Ντάνι Όλμο (46′ Σικ), Ζάμπιτσερ, Πόουλσεν.

ΠΣΖ (Τόμας Τούχελ): Σέρχιο Ρίκο, Κερέρ, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Μαρκίνιος, Παρέδες (83′ Ντράξλερ), Ερέρα (83′ Βεράτι), Ντι Μαρία (87′ Σαράμπια), Νεϊμάρ, Εμπαπέ (86′ Τσούπο-Μότινγκ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments