Αθλητισμός

Χαραλαμπόπουλος Ολυμπιακός: Προπονείται στο 100% ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ

Χαραλαμπόπουλος Ολυμπιακός: Προπονείται στο 100% ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ
Χαραλαμπόπουλος Ολυμπιακός: Ο φόργουορντ των Πειραιωτών, αν και είναι προσεκτικός, προπονείται στο 100%.

Δείχνει ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στο top επίπεδο παρά τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε. Ο λόγος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που αν και είναι προσεκτικός και δεν ζορίζει ιδιαίτερα το πόδι του, δουλεύει σε κανονικούς ρυθμούς τον τελευταίο καιρό και κάνει προπόνηση στο 100%.

Ο Έλληνας φόργουορντ έχει τελειώσει με τη θεραπεία και την αποκατάσταση στο πόδι του και γυμνάζεται κανονικά όπως και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του. Ο 23χρονος, ο οποίος είχε ενταχθεί στον Ολυμπιακό από τα μέσα της προηγούμενης σεζόν ολοκληρώνοντας τον δανεισμό του στον Ιωνικό Νικαίας πρόωρα, τον περασμένο Ιανουάριο στην 4η περίοδο με την Μπασκόνια τραυματίστηκε σε μία ανύποπτη στιγμή, καθώς όταν έκλεψε την μπάλα πάτησε άσχημα και απευθείας έπιασε τον αστράγαλό του.

Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων είχαν δείξει «πλήρη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στην αριστερή ποδοκνημική», κάτι που σήμαινε χειρουργείο και δυόμισι μήνες περίπου εκτός αγωνιστικής δράσης. Η καραντίνα λόγω κορωνοϊού τον είχε πάει λίγο πίσω, καθώς δεν μπορούσε να κάνει την αποθεραπεία του όπως θα ήθελε και χρειαζόταν, αλλά έχοντας τον χρόνο να δουλέψει χωρίς να πιεστεί πλέον είναι καλά και προπονείται στο 100%.

Πρώτη επίσημη προπόνηση χθες

Θυμίζουμε ότι χθες ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν. Τις πρώτες εικόνες από την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, δημοσίευσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω βίντεο. Τα χαμόγελα δεν έλειψαν, τα πηγαδάκια και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν ενώ στήθηκαν και πολλοί… διαγωνισμοί στην προθέρμανση. Όπως αυτός μεταξύ του Σπανούλη και του Βεζένκοφ ή τα τρίποντα στα οποία διαγωνίστηκαν πολλοί.

Τι άλλο εντυπωσίασε

Με τον Κώστα Σλούκα να επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια, τον Γιώργο Πρίντεζη με νέο look καθώς διατήρησε το μουστάκι του, τους ξένους να έχουν εγκλιματιστεί μετά την μεταβατική περίοδο των ατομικών προπονήσεων και κυρίως… μπόλικη όρεξη, πολλά χαμόγελα αλλά και όνειρα. Άλλωστε, δεν έλειψε και η τούρτα για τα γενέθλια του Σακίλ ΜακΚίσικ.

Μοναδικός που απουσίασε από την επίσημη πρώτη της ομάδας, ήταν φυσικά ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα στην οικία του από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments