Ειδήσεις

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προτάθηκε στόπερ της Ρεάλ στο «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Προτάθηκε στόπερ της Ρεάλ στο «τριφύλλι»
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο Τσάβι Ερνάντεθ, που μένει ελεύθερος από τη «βασίλισσα», προτάθηκε στον Τσάβι Ρόκα.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Όπως όλα δείχνουν, στην πόρτα της εξόδου από το «τριφύλλι» βρίσκεται και ο Φάνης Μαυρομμάτης. Σε περίπτωση που αποχωρήσει και ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, τότε οι ιθύνοντες των «πράσινων» θα κινηθούν για την απόκτηση στόπερ, καθώς ο Παναθηναϊκός θα έχει μόλις τρεις παίκτες για το κέντρο της άμυνας στο ρόστερ του.

Ο λόγος για τους Σένκεφελντ, ο οποίος δεν έχει ανανεώσει και μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, Βέλεθ και Πούγγουρα. Στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ φτάνουν συνεχώς ονόματα, με τελευταίο – σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr – αυτό του Τσάβι Ερνάντεθ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια. Ως γνωστόν, η Καστίγια είναι η δεύτερη ομάδα της «βασίλισσας»

Η περίπτωσή του δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη, διότι ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός επιθυμεί να πάει σε μία ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτή τη στιγμή, όμως, το «τριφύλλι» έχει καλύψει τις βασικές του θέσεις και ψάχνει παίκτη ως αναπληρωματικό. Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο Ερνάντεθ είχε μια γεμάτη σεζόν, μετρώντας 24 συμμετοχές (ενώ πέτυχε και 2 γκολ).

Τι ισχύει για τον Φάνη Μαυρομμάτη

Ο Ντάνι Πογιάτος και ο Τσάβι Ρόκα έχουν την ευκαιρία να εξετάσουν τους παίκτες στη διάρκεια της προετοιμασίας και να αποφασίσουν ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει, λαμβάνοντας υπόψιν την πορεία και όλης της χρονιάς που μας πέρασε.

Το τελευταίο όνομα που φαίνεται ότι θα προστεθεί στους κομμένους είναι ο Φάνης Μαυρομμάτης, σύμφωνα με το sportime.gr. Θα είναι ο τρίτος αμυντικός μετά τους Δημήτρη Κολοβέτσιο και Βαγγέλη Θεοχάρη που θα κληθεί να βρει ομάδα. Δεν αποτελεί, πάντως, έκπληξη αφού χώρος για εκείνον δεν βρέθηκε ούτε τη χρονιά που μας πέρασε.

Να σημειώσουμε ότι πέρσι – και όχι μόνο – στις θέσεις των στόπερ πήρε παιχνίδια και ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης. Ο έμπειρος άσος των «πράσινων» σίγουρα μπορεί να αγωνιστεί και στο κέντρο της άμυνας, αλλά δεν είναι δυνατό ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει να μείνει με τρία μόνο στόπερ. Έτσι, δεν βγάζεις τη χρονιά. Οπότε, η μεταγραφή αν φύγει ο Μαυρομάτης πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Τώρα, αν αυτός ο παίκτης είναι ο Τσάβι Ερνάντεθ, αυτό μένει να αποδειχθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments