Ελλάδα

Open: Η συνεργασία που θα συζητηθεί τη νέα σεζόν

Open: Η συνεργασία που θα συζητηθεί τη νέα σεζόν
Open: Το κανάλι έχει «κλείσει» τη συμφωνία του με γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο για τη νέα σεζόν. Η εκπομπή είναι μόδας και θα προβληθεί για πρώτη φορά στην τηλεόραση.

H νέα σεζόν είναι πολύ κοντά και ήδη τα κανάλια προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα νέα προγράμματα αναζητώντας πρόσωπα που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Ένα από αυτά φαίνεται να βρήκε στέγη στο «Ανοιχτό» κανάλι ή αλλιώς Open Tv.

Συγκερκιμένα αναφερόμαστε στο μοντέλο και τηλεοπτικό πρόσωπο Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος ήταν καλεσμένος σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι not» και ανακοίνωσε πως θα είναι στη νέα εκπομπή «Style Me Up», που θα παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου.

«Ο Νίκος Κοκλώνης μου έκανε την πρόταση. Θα είμαι στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου και θα κάνω τον κριτή. Είναι κάτι που μου αρέσει πραγματικά και γενικότερα το κομμάτι της μόδας. Έχει να κάνει με τη διάθεση. Είμαι άνθρωπος που θέλω να αλλάζω τη διάθεση του καθενός και όσο μπορώ γενικότερα να του βγάζω κάτι θετικό και να του δίνω κάτι, όσο μπορώ.

Θα αποτελείτε από τρεις κριτές, τη Μαρία Μπακοδήμου… Θα έρχεται ο κόσμος, θα μας δίνει ένα μίνι βιογραφικό και για το σκοπό που ήρθε και τι θα ήθελε να κάνει. Με βάση τα κριτήρια και από αυτά που θα ακούσουμε και ανάλογα θα λέμε αν θέλουμε να τον αλλάξουμε ή όχι. «Κουμπώνει» πάνω μου αυτό γιατί το έχω ξανακάνει και πέρασα τόσο ωραία. Είναι πάνω μου και ξεφεύγει απ’ όλα τα άλλα πράγματα που έχω κάνει», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή:

Το OPEN είναι ελληνικός ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός πανελλαδικής εμβέλειας.

Tο κανάλι ανήκει στον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Η έδρα του σταθμού είναι στον Καρελλά, κοντά στη βιομηχανική ζώνη της Παιανίας. Ξεκίνησε να λειτουργεί στις 24 Οκτωβρίου 2018 αντικαθιστώντας το πρώην εθνικής εμβέλειας Epsilon TV. Το κανάλι, μεταδίδει πολλών ειδών προγράμματα: Ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων, ξένες ταινίες πρώτης προβολής, τηλεοπτικές σειρές, και reality show.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments