Αθλητισμός

Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Προχωράει το θέμα του Πορτογάλου της Νότιγχαμ

Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Προχωράει το θέμα του Πορτογάλου της Νότιγχαμ
Τιάγκο Σίλβα Ολυμπιακός: Είναι γνωστό ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον παίκτη της Νότιγχαμ, ενώ η υπόθεση της μετακίνησής του στο λιμάνι φαίνεται να προχωράει.

Είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Σύμφωνα τις τελευταίες πληροφορίες, η ομάδα του Πειραιά έχει προχωρήσει τις επαφές της για να προσθέσει στο δυναμικό της τον 27χρονο Πορτογάλο μέσο της αγγλικής ομάδας, χωρίς ακόμα να υπάρχει πάντως κάτι οριστικό.

Ο Ολυμπιακός σίγουρα αναζητά έναν κεντρικό μέσο βρίσκεται, καθώς υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για αποχώρηση κάποιου παίκτη από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ, όπως αναφέρει το gazzetta.gr. Οι δύο στόχοι που υπάρχουν είναι ο Πέπε της Γκιμαράες και ο Τιάγκο Σίλβα της Φόρεστ. Η πρώτη περίπτωση δεν είναι εύκολη, με τον Ολυμπιακό να έχει προχωρήσει τις επαφές του για τον Τιάγκο Σίλβα που θεωρείται πιο βατή υπόθεση.

Ο Τιάγκο Σίλβα ανήκει στη Φόρεστ από το περσινό καλοκαίρι, όταν και αποκτήθηκε από την πορτογαλική Φεϊρένσε και έχει συμβόλαιο ως το 2022. Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας πραγματοποίησε 47 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Δείτε βίντεο με τον Τιάγκο Σίλβα από την παρουσία του στη Φόρεστ

Όσον αφορά τα υπόλοιπα «ερυθρόλευκα» μέτωπα, σήμερα έγινε γνωστό ότι θετικός στον  είναι ο . Όπως ενημέρωσαν οι Πειραιώτες, ο Πορτογάλος στόπερ έκανε τεστ για την ασθένεια COVID-19 και αυτό βγήκε θετικό. Από την ομάδα διευκρινίζεται πως δεν έχει έρθει σε επαφή με συμπαίκτες του και θα μπει σε καραντίνα. Ύστερα από αυτήν την εξέλιξη η συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου με την , την Κυριακή 30 Αυγούστου, αποκλείεται.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός απουσίασε από την πρώτη προπόνηση της ομάδας του , επειδή είχε πρόβλημα στις ανταποκρίσεις των πτήσεων και καθυστέρησε η άφιξη του στην . Έτσι, δεν υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στις 30 Αυγούστου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με τα ρόστερ της περσινής σεζόν. Σύμφωνα με το «ΦΩΣ», το σκεπτικό του Μαρτίνς αυτή τη στιγμή είναι να ξεκινήσει με τον Τοροσίδη αριστερά και τον Ραντζέλοβιτς δεξιά. Ο Σέρβος έχει παίξει και κατά τη διάρκεια της σεζόν ως δεξί μπακ και αυτό αναμένεται να συμβεί και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Υπάρχει βέβαια και ο νεαρός αριστερός μπακ Απόστολος Μαρτίνης, αν και είναι αμφίβολο αν ο Μαρτίνς εμπιστευτεί τον πιτσιρικά σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Μια ακόμα σκέψη που φέρεται να κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός είναι να χρησιμοποιήσει σε ρόλο μπακ είτε τον Ραντζέλοβιτς είτε τον Μπρούνο, την ώρα που εξαιρετικά αμφίβολος παραμένει και ο Ζοσέ Σα. Αν δεν προλάβει ο Πορτογάλος, είναι αρκετά πιθανό να τον αντικαταστήσει ο νεαρός Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments