Ελλάδα

Αγνοείται σκάφος στην Κεφαλλονιά: Από την Παρασκευή έχουν να δώσουν σημεία ζωής οι τέσσερις επιβαίνοντες

Αγνοείται σκάφος στην Κεφαλλονιά: Από την Παρασκευή έχουν να δώσουν σημεία ζωής οι τέσσερις επιβαίνοντες
Αγνοείται σκάφος στην Κεφαλλονιά: Από το απόγευμα της Παρασκευής έχουν να δώσουν σημεία ζωής οι τέσσερις επιβαίνοντες σε πλοιάριο. Διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Συνεχίζονται οι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό σκάφους με τέσσερις επιβαίνοντες στην Κεφαλλονιά που έπρεπε να έχει επιστρέψει στο λιμάνι του Αργοστολίου το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με το μισθωτήριο συμβόλαιο. Πρόκειται για το σκάφος «ΔΙΑΣ» Σ.Α. 478», το οποίο είχε εκμισθωθεί από 30χρονο αλλοδαπό.

Ο 30χρονος άντρας μαζί με την παρέα του, άλλα τρία άτομα, εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής σε γνωστό γραφείο της περιοχής του Αργοστολίου, ώστε να νοικιάσουν ένα σκάφος, για να πραγματοποιήσουν μονοήμερη εκδρομή στις παραλίες της περιοχής, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όταν το σκάφος δεν γύρισε το απόγευμα της Παρασκευής όπως είχε συμφωνηθεί, ο ιδιοκτήτης του σκάφους «ΔΙΑΣ» με αριθμό νηολογίου Σ.Α. 478 και μήκος 4,8 μέτρα, ειδοποίησε τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας.

Αμέσως άρχισαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλονιάς, από περιπολικό σκάφος του λιμεναρχείου, ένα σκάφος FRONTEX, πέντε ιδιωτικά σκάφη και δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments