Video

Σάκης Ρουβάς Κέρκυρα: Τραγουδά με τροβαδούρους στα στενά του νησιού

Σάκης Ρουβάς Κέρκυρα: Τραγουδά με τροβαδούρους στα στενά του νησιού
Σάκης Ρουβάς Κέρκυρα: Στην ιδιαίτερη πατρίδα του βρίσκεται ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Ο Σάκης Ρουβάς απολαμβάνει τις διακοπές του σε νησί του Ιονίου και πιο συγκεκριμένα, στην Κέρκυρα.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Έλληνας τραγουδιστής και επιχειρηματίας, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την οικογένειά του. Περιπλανήθηκε στα στενά του νησιού και εκεί συνάντησε τους κανταδόρους του νησιού και αποφάσισε να γίνει ένα μαζί τους και να τραγουδήσει.

Μάλιστα ο Σάκης Ρουβάς δημοσίευσε το εν λόγω βίντεο και στον επίσημο και προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχεδόν ένα εκατομμύριο ακολούθους, αφού έχει κάτι παραπάνω από 900 χιλιάδες followers! Ο πετυχημένος καλλιτέχνης αγαπά το νησί στο οποίο μεγάλωσε και που ζουν οι γονείς του και προσπαθεί να το επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κέρκυρα,Κέρκυρα 🎶 Τραγουδώντας στα Καντούνια του νησιού μας! #corfu #greece #summer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Σε μια προσπάθεια χαλάρωσης και εναρμόνισης με το νησί και τους ρυθμούς του, περιπλανήθηκε στα καντούνια της Παλιάς Πόλης του αγαπημένου του νησιού και μάλιστα δεν δίστασε να τραγουδήσει μαζί με τους κανταδόρους. Ο Σάκης Ρουβάς κάνοντας τη βόλτα του στα καντούνια του νησιού τραγούδησε μαζί με τους κανταδόρους το «Κέρκυρα, Κέρκυρα με το Ποντικονήσι» προσφέροντας υπέροχο θέαμα στους περαστικούς και φυσικά έκανε και την απαραίτητη ανάρτηση στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέραμε παραπάνω.

Θυμίζουμε πως γεννήθηκε στο Μαντούκι, περιοχή έξω από την Κέρκυρα και είναι ο μεγαλύτερος από τους τέσσερις γιους του Κωνσταντίνου Ρουβά και της Άννας – Μαρίας Παναρέτου. Έχει δύο μικρότερους βιολογικούς αδερφούς, τον Βασίλη και τον Τόλη (ο Βασίλης γεννημένος το 1975 και ο Τόλης το 1977), καθώς και έναν ετεροθαλή αδερφό από την πλευρά του πατέρα του, τον Νίκο, που γεννήθηκε το 1991.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments