Ελλάδα

Έκρηξη σε πλοίο: Στο λιμάνι του Ηρακλείου – Ένας σοβαρά τραυματίας

Έκρηξη σε πλοίο: Στο λιμάνι του Ηρακλείου – Ένας σοβαρά τραυματίας
Έκρηξη σε πλοίο: Στο λιμάνι του Ηρακλείου έχει σημάνει συναγερμός. Τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες. Ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση και νοσηλεύεται στην εντατική

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, έκρηξη σημειώθηκε σε πλοίο στο λιμάνι του Ηρακλείου. Στο σημείο έχουν σπεύσει δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η γιατρός ενώ οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις τραυματίες – εγκαυματίες, εκ των οποίων ένας νεαρός άνδρας πιο σοβαρά, σύμφωνα με το cretapost.gr.

Το Blue Horizon είχε φτάσει λίγο μετά τις 10.00 το πρωί στο λιμάνι της πόλης και είχε αδειάσει από επιβάτες. Ωστόσο δεν είναι ακόμα σαφές αν μέσα στο πλοίο υπήρχαν οχήματα. Όπως ανέφερε η ΕΡΤ η έκρηξη δεν έχει δημιουργήσει φωτιά στο πλοίο, ενώ έλαβε χώρα στο μηχανοστάσιο του σκάφους.

Και οι τέσσερις τραυματίες είναι μέλη του πληρώματος και έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο. Και οι τέσσερις έχουν εγκαύματα, ενώ ο ένας εξ αυτών έχει υποστεί ολικά εγκαύματα και νοσηλεύεται διασωληνομένος στην εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν προς το παρόν άγνωστα, ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ δεν έχει ξεσπάει φωτιά στο πλοίο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments