Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Για τον Γιώργο Αντζουλά ενδιαφέρεται το «τριφύλλι»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Για τον Γιώργο Αντζουλά ενδιαφέρεται το «τριφύλλι»
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Το «αστεράκι» του Αστέρα Τρίπολης φαίνεται να έχει... γυαλίσει στον Τσάβι Ρόκα.

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εξετάζει παίκτες για να ενισχύσει το ρόστερ του εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Η ομάδα μπορεί να φαίνεται ότι έχει στόπερ, όμως η αποχώρηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου και η πιθανότητα να τεθεί εκτός και ο Φάνης Μαυρομμάτης έχουν κάνει τον Τσάβι Ρόκα να παρακολουθεί διακριτικά περιπτώσεις για το κέντρο της «πράσινης» άμυνας.

Σύμφωνα με το olaprasina1908.gr, μια από αυτές είναι και ο 20χρονος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Αντζουλάς. Ο παίκτης πήρε φέτος το «βάπτισμα του πυρός» με τους Αρκάδες, ενώ πέρσι δοκιμάστηκε και από την ιταλική Φιορεντίνα, η οποία παρακολουθεί την εξέλιξή του. Σύμφωνα με το ίδιο σάιτ, πάντως φαντάζει… απίθανο το «τριφύλλι» να αποκτήσει τον παίκτη δίχως να προσφέρει χρήματα στην ομάδα της Τρίπολης, οι απαιτήσεις της οποίας παραμένουν προς το παρόν άγνωστες.

Ο Αντζουλάς έχει γεννηθεί τον Φεβρουάριο του 2000. Βλέπει τον κόσμο από το 1.88, ενώ με τον Αστέρα έχει αγωνιστεί 13 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Προφανώς, με τη δεύτερη ομάδα του Αστέρα όχι μόνο έχει πολλές περισσότερες, αλλά είναι και από τους καλύτερους παίκτες της.

Οι νέοι αρχηγοί του Παναθηναϊκού

Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί στον Παναθηναϊκό. Το σενάριο που έδειχνε πιο λογικό και αναμενόμενο υλοποιήθηκε στο «τριφύλλι», σε ό,τι έχει να κάνει με τους αρχηγούς της νέας σεζόν. Δεδομένων των αποχωρήσεων κάποιων παλιών ποδοσφαιριστών, όπως ο Χρήστος Δώνης, o Εμάνουελ Ινσούα και ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, υπήρξαν δύο νέα πρόσωπα στην τριάδα που επελέγη.

Πέραν του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος παραμένει ως το Νο1 για το τριφύλλι, οι άλλοι δύο που θα συμπληρώσουν την τριάδα των αρχηγών είναι ο Σωκράτης Διούδης και ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο πρώτος είναι εκ των παλαιότερων και πιο έμπειρων παικτών στο πράσινο ρόστερ, ενώ ο δεύτερος ξέρει (πολύ) καλά τα κατατόπια από την πρώτη θητεία του στο «τριφύλλι» -πέραν φυσικά των ηγετικών χαρακτηριστικών του εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Τέλος, ο Ντάνι Πογιάτος περιμένει το αυριανό (Τετάρτη 26/8, 21:00) φιλικό με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ για να αρχίσει να δοκιμάζει με μεγαλύτερη ασφάλεια το αγωνιστικό πλάνο του εν όψει της σεζόν 2020-21.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments