Ελλάδα

Αγγελική Ηλιάδη: Θετική στον κορωνοϊό η τραγουδίστρια

Αγγελική Ηλιάδη: Θετική στον κορωνοϊό η τραγουδίστρια
Αγγελική Ηλιάδη: H τραγουδίστρια ανέφερε ότι νιώθει ταλαιπωρία και εξάντληση και δήλωσε πόσο δύσκολο της είναι να στερηθεί τα παιδιά της.

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H τραγουδίστρια ανέφερε ότι νιώθει ταλαιπωρία και εξάντληση και δήλωσε πόσο δύσκολο της είναι να στερηθεί τα παιδιά της. «Να προσέχετε όσο περισσότερο μπορείτε!» έγραψε.

Η ανάρτηση στο Instagram:

«Θετικό το τεστ Covid-19 φίλοι μου και πιστέψτε με μεγάλη η ταλαιπωρία και η εξάντληση… το πιο δύσκολο για μένα είναι ότι πρέπει να στερηθώ τα παιδιά μου. Σκέφτομαι πόσο αντιδραστική ήμουν στην περίοδο της καραντίνας και πόσο καχύποπτη με όλη την κατάσταση.

Τώρα λοιπόν που έχω κορωνοϊό και βιώνω προσωπικά αυτόν τον τόσο αμφιλεγόμενο ιό… έχω να πω απλά προσοχή… προσέξτε τους εαυτούς σας, την υγεία σας και την υγεία των συνανθρώπων σας… θέλουμε δεν θέλουμε να το πιστέψουμε θα υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει δυστυχώς για πολύ καιρό ακόμη απ’ ότι φαίνεται. Να προσέχετε όσο περισσότερο μπορείτε!» έγραψε η Αγγελική Ηλιάδη.

Πτώση στα κρούσματα καταγράφηκε χθες

Με μικρή πτώση των κρουσμάτων ξεκίνησε η εβδομάδα. Συγκεκριμένα τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι 170 εκ των οποίων τα 27 εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τους 8819 και οι νεκροί -όπως θα δείτε και στο παρακάτω Infographic- παραμένουν 242 καθώς δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Σήμερα ανακοινώνουμε 170 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων τα 27 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου τις χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 8819, εκ των οποίων το 55.3% άνδρες.

1886 (21.4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 4009 (45.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

31 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. 9 (29.0%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 38.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 143 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος ενώ έχουμε 242 θανάτους συνολικά στη χώρα. 84 (34.7%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 77 έτη και το 94.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments