Πολιτική

Αυτή είναι η φωτογραφία του Κασιδιάρη με την κουκλάρα που έγινε viral

Αυτή είναι η φωτογραφία του Κασιδιάρη με την κουκλάρα που έγινε viral
Κασιδιάρης: Ο υπόδικος πρώην βουλευτής βρέθηκε στο Σύνταγμα όπου φωτογραφήθηκε με την Αιγυπτιακής καταγωγής Αναστασία Γιούσεφ. Η φωτογραφία έγινε viral αλλά όχι πάντα με τα καλύτερα σχόλια.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης που αναμένει την απόφαση του δικαστηρίου για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, έχει αποχωρήσει από την Χρυσή Αυγή φτιάχνοντας άλλον σχηματισμό. Σε αυτό το πλαίσιο βρέθηκε σε διαμαρτυρία που έγινε στο Σύνταγμα μαζί με τους ανθρώπους των μπαρ και των νυχτερινών μαγαζιών που διαμαρτυρήθηκαν σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε για τα νέα μέτρα ασφάλειας για τον κορωνοϊό και την αλλαγή στα ωράρια που επιβλήθηκε από την κυβέρνηση.

Μεταξύ άλλων συμμετείχαν τραγουδιστές και καλλιτέχνες, όμως τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψε η περσόνα, χορεύτρια των νυχτερινών μαγαζιών και εσχάτως τραγουδίστρια που βρέθηκε στο πλευρό του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Ο λόγος για την Αναστασία Γιουσέφ, η οποία πριν λίγες ημέρες είχε ανεβάσει το δικό της βίντεο στα social media στο οποίο αμφισβητούσε τα μέτρα για την πανδημία.

Οι δυο τους πόζαραν για τον φακό αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, με την Αναστασία να ανεβάζει την φωτογραφία και στο Instagram της.

Η Αναστασία Γιούσεφ και η επιλογή της να φωτογραφηθεί με τον Κασιδιάρη

Η Αναστασία Γιούσεφ, χορεύτρια, γνωστή από τα social media, και από διαφήμιση που προβάλλεται στην τηλεόραση για διεγερτικό σκεύασμα έλκει την καταγωγή της από την Αίγυπτο. Η φωτογραφία των δύο έγινε viral προσελκύοντας διάφορα σχόλια.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης που είναι γνωστός για τις ρατσιστικές του απόψεις φαίνεται να τις παρέβλεψε για να φωτογραφηθεί με τη σελέμπριτι ή μπορεί και να μην γνώριζε για την καταγωγή της Γιούσεφ. Όσο για τα σχόλια των θαυμαστών της χορεύτριας ποικίλουν.

Η Αναστασία Γιούσεφ έχει ένα ευρύ κοινό που απαρτίζεται και από άτομα που θεωρούν την παρουσία της καλτ και παρακολουθούν την πορεία της. Πολλά σχόλια ήταν αρνητικά στο πρόσωπό της για την επιλογή της να φωτογραφηθεί με τον Ηλία Κασιδιάρη. Όσο για τον ίδιο ζητούμενο είναι αν η φωτογραφία αυτή μπορεί να κάνει καλό στην πολιτική του πορεία, τώρα που προσπαθεί να διαχωρίσει τη θέση του από την Χρυσή Αυγή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments