Video

BTS: Νέο ρεκόρ κατέγραψε το συγκρότημα – Πάνω από 100 εκατομμύρια views σε ένα 24ωρο

BTS: Νέο ρεκόρ κατέγραψε το συγκρότημα – Πάνω από 100 εκατομμύρια views σε ένα 24ωρο
BTS: To ένα ρεκόρ μετά το άλλο σημειώνουν οι Νοτιοκορεάτες.

Σαρώνουν στο διαδίκτυο οι BTS. Η τελευταία τους επιτυχία, το «Dynamite» και το βίντεο που το συνοδεύει, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο YouTube στις 20 Αυγούστου καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο YouTube. Πρώτα το ρεκόρ του μεγαλύτερου αριθμού θεατών που παρακολούθησαν ταυτόχρονα ένα βίντεο και στη συνέχεια το ρεκόρ των περισσότερων προβολών την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του.

Περισσότεροι από τρία εκατομμύρια θεατές παρακολούθησαν ταυτόχρονα το συγκεκριμένο μουσικό βίντεο σύμφωνα με τον μετρητή του YouTube, ενώ άλλοι μετρητές υπολογίζουν ότι οι θεατές ήταν τέσσερα εκατομμύρια.

Επιπλέον, οι προβολές έφθασαν τα 100 εκατομμύρια σε 24 ώρες. Τα 10 εκατομμύρια πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα 20 λεπτά κυκλοφορίας του βίντεο. «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι το επίσημο μουσικό βίντεο των BTS «Dynamite» κατέρριψε νέο ρεκόρ 24 ωρών, ξεπερνώντας τα 100 εκατομμύρια προβολές με 101,1 εκατομμύρια προβολές τις πρώτες 24 ώρες», επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του YouTube στο Forbes.

Καταρρίπτοντας το ρεκόρ των περισσότερων views μέσα σε ένα 24ωρο, οι BTS ξεπέρασαν το γυναικείο συγκρότημα της k-pop BLACKPINK και του μουσικού του βίντεο «How You Like That», το οποίο τους είχε πρόσκαιρα κατεβάσει από την κορυφή». Το «Dynamite» επηρεασμένο από τη disco είναι το πρώτο single των BTS με πλήρως αγγλικό στίχο. «Η ηχογράφηση αυτού του τραγουδιού ήταν πολύ διασκεδαστική, περνάμε δύσκολες στιγμές, έτσι προσπαθήσαμε να διασκεδάσουμε όσο περισσότερο μπορούμε δουλεύοντας σε αυτό το τραγούδι» δήλωσε ο αρχηγός των BTS, RM σε συνέντευξή του στο New Music Daily στην Apple Music.

Μπορείτε να το δείτε εδώ:

Το συγκρότημα -που αποτελείται από τους RM, Jungkook, V, J-Hope, Jimin, Suga και Jin- εμφανίζεται σε διάφορες τοποθεσίες, όπως σε ένα κατάστημα δίσκων, κατάστημα με ντόνατς και σε γήπεδο μπάσκετ.

«Ετοιμάζουμε ένα άλμπουμ για το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους, αλλά αποφασίσαμε να κυκλοφορήσουμε πρώτα ένα single, επειδή θέλαμε να επικοινωνήσουμε με τους θαυμαστές μας το συντομότερο δυνατό» δήλωσε το γκρουπ στην κορεατική εκπομπή V Live. «Λόγω της Covid-19, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο περνούν δύσκολες ώρες και θέλαμε να μοιραστούμε λίγη θετική ενέργεια με τους θαυμαστές μας».

Οι σταρ της K-pop αναμένεται επίσης να δώσουν μια live συναυλία με τίτλο «Map of the Soul ON: E» αργότερα φέτος, η οποία θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω streaming, το Σάββατο και την Κυριακή, 10 και 11 Οκτωβρίου. Θα είναι η πρώτη συναυλία των BTS από τότε που ανακοίνωσαν την αναβολή ολόκληρης της περιοδείας «Map of the Soul» τον Απρίλιο λόγω της πανδημίας. Δεν έχουν ακόμη δημοσιευτεί άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη live εμφάνισή τους, όπως ώρα, τιμή εισιτηρίου, χώρος διεξαγωγής, αν και είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί στη Νότια Κορέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments