Αθλητισμός

Bill Pappas Ξάνθη: Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας πήρε τη θρακιώτικη ομάδα

Bill Pappas Ξάνθη: Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας πήρε τη θρακιώτικη ομάδα
Bill Pappas Ξάνθη: Η ομάδα της Θράκης ανακοίνωσε επίσημα ότι έφτασε σε συμφωνία με τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Το όνομα του «έπαιζε» όλο το προηγούμενο διάστημα για την Ξάνθη και τελικά οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία. Ο λόγος για τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία, Βασίλη Παπαδημητρίου ή αλλιώς Bill Pappas.

H επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας

«Η ΠΑΕ «ΞΑΝΘΗ» Α.Ο., ανακοινώνει ότι η Insports IKE που κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ, ήρθε σε συμφωνία με τον Ελληνοαυστραλό επιχειρηματία κ. Βασίλη Παπαδημητρίου για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών αυτών. Στις 25.8.2020, ο υποψήφιος αγοραστής κατέθεσε ως όφειλε, τον σχετικό φάκελο προς έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας Bill Pappas

Ο Bill Pappas δραστηριοποιείται στο ποδόσφαιρο από το 2016, είναι ιδιοκτήτης των εταιριών FORUM GROUP και IUGIS, ενώ μέσω της δεύτερης είναι χορηγός της Λίβερπουλ (όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω φωτογραφία) αλλά και της Σάλκε.

Μπαράζ με τον Απόλλωνα σήμερα

Θυμίζουμε ότι σήμερα είναι μεγάλη μέρα για την Ξάνθη αφού γίνεται το μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Είναι η αναμέτρηση μεταξύ της προτελευταίας ομάδας της Super League 1 με τη δεύτερη της Super League 2. Οι δύο ομάδες διεκδικούν μία θέση στη μεγάλη κατηγορία. Η Ξάνθη επιδιώκει να παραμείνει στη Super League 1, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης να επιστρέψει σ’ αυτήν, έπειτα από έναν χρόνο απουσίας, σε ένα μπαράζ που έχει περάσει από μεγάλες περιπέτειες για να διεξαχθεί τελικά.

Να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το περασμένο Σάββατο αλλά ακυρώθηκε λόγω θετικού κρούσματος κορωνοϊού στην αποστολή της Ξάνθης. Σήμερα, όμως η αναμέτρηση θα γίνει, θα ξεκινήσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί από το ERTSPORTS.

Να σημειώσουμε ότι ο Χρήστος Πανόπουλος είχε ανακοινώσει τον Ιούλιο ότι θα αποχωρήσει από την Ξάνθη μετά από 31 ολόκληρα χρόνια.

«Ανακοινώνω ότι αποχωρώ άμεσα από την ΠΑΕ Ξάνθη. Είναι μια απόφαση οριστική και αμετάκλητη. Μέχρι τις 14 Αυγούστου θα έχει γίνει αυτό, ώστε η εταιρεία μου να εκπληρώσει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που έχει μέχρι το τελευταίο ευρώ, για να κλείσει το κεφάλαιο αυτό με συνέπεια και σεβασμό προς όλους τους εργαζόμενους και τους τρίτους.

Δεύτερον, να δώσουμε την ευκαιρία σε οποιονδήποτε επενδυτή ή γκρουπ θέλει να αγοράσει την ομάδα, μία ομάδα που θα παραλάβει με πάγια περιουσιακά στοιχεία ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο, ένα αθλητικό κέντρο, με μηδενικούς δανεισμούς και υποχρεώσεις προς τρίτους. Δεν θα δώσω την ομάδα σε οποιοδήποτε ευκαιριακό λαμόγιο να την εκμεταλλευτεί με στόχο άλλα ανταλλάγματα, για να την οδηγήσει στην εξαθλίωση, όπως συνέβη σε άλλα παραδείγματα. Θα την κλείσω τίμια, σωστά και ηθικά», είχε αναφέρει ο Χρήστος Πανόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments