Video

Γιάννης Πλούταρχος κόρη: Παντρεύεται η Κατερίνα Κακοσαίου – Το μονόπετρο και η πρόταση γάμου

Γιάννης Πλούταρχος κόρη: Παντρεύεται η Κατερίνα Κακοσαίου – Το μονόπετρο και η πρόταση γάμου
Γιάννης Πλούταρχος κόρη: Ευχάριστα τα νέα για την οικογένεια του γνωστού τραγουδιστή.

Η Κατερίνα Κακοσαίου, η 22χρονη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου παντρεύεται, ύστερα από τη θετική απάντηση που έδωσε στο αγόρι της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η νεαρή κόρη του Έλληνα ερωτικού τραγουδιστή του λαϊκού είδους με τις τεράστιες πωλήσεις δίσκων τα τελευταία είκοσι χρόνια, θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, με τα νέα να είναι πολύ ευχάριστα για την οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου, καθώς η μεγάλη κόρη του αγαπημένου τραγουδιστή, Κατερίνα παντρεύεται. Η 22χρονη φοιτήτρια είπε το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της, Μιχάλης, ενώ τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστά μέσω Instagram.

Ο εκλεκτός της καρδιάς της έδωσε στην κόρη του Γιάννη Πλούταρχου ένα εντυπωσιακό μονόπετρο

Εκεί είδαμε μάλιστα, και το μονόπετρο που έδωσε ο Μιχάλης στην Κατερίνα, ενώ μάθαμε πως τα υποψήφια μέρη που θα γίνει ο γάμος είναι τρία: Η Κύπρος, η Ρόδος και η Αθήνα. Να αναφέρουμε πως η Κατερίνα Κακοσαίου σπουδάζει βιολογία στην Κύπρο, όπου και γνώρισε τον αγαπημένο της, ο οποίος είναι συνομήλικός της και σπουδάζει φαρμακευτική. Ο Μιχάλης είναι από τη Ρόδο, όπου το ζευγάρι ευχαριστήθηκε τις καλοκαιρινές του διακοπές. Οι δύο τους πάντως, είναι πολύ ενεργοί στα social media και δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Είπε το πολυπόθητο «ναι» στον καλό της

Η Κατερίνα Κακοσαίου είπε το πολυπόθητο «ναι» στον καλό της, ο οποίος της προσέφερε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, που κοσμεί πλέον το χέρι της και σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Η αποκάλυψη της πρότασης γάμου έγινε μέσω… Instagram, με τον αγαπημένο της Κατερίνας να «ανεβάζει» story στο Instagram δείχνοντας το δαχτυλίδι και ζητώντας από τους followers του να μαντέψουν το μέρος στο οποίο θα γίνει η τελετή. Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Πλούταρχος είναι νυμφευμένος με τη Μαρία Παπαδοπούλου με την οποία έχει αποκτήσει πέντε παιδιά, την Κατερίνα η οποία είναι 22 ετών, τον Γιώργο ο οποίος είναι 20 ετών, την Ελεωνόρα η οποία είναι στα 14, την Παναγιώτα η οποία είναι 12 χρονών και τον Κωνσταντίνο ο οποίος είναι ο βενιαμίν και είναι 10 ετών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments