Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Η Μπαρτσελόνα ζητάει 700 εκατομμύρια ευρώ – Δεν δέχτηκε να γίνει ραντεβού

Λιονέλ Μέσι: Η Μπαρτσελόνα ζητάει 700 εκατομμύρια ευρώ – Δεν δέχτηκε να γίνει ραντεβού
Λιονέλ Μέσι: Άσχημη τροπή φαίνεται να παίρνουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Αργεντινό σταρ και την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα δεν δέχτηκε να γίνει ραντεβού για φιλικό «διαζύγιο», ενώ ζητάει 700 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει.

Το σίριαλ της αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα καλά κρατεί. Θυμίζουμε ότι ο Αργεντινός σταρ ενημέρωσε επίσημα την ομάδα ότι θέλει να αποχωρήσει και από τότε οι φήμες για την επόμενη ομάδα του δίνουν και παίρνουν, με μεγάλο φαβορί τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα. Όμως, η διοίκηση της Μπάρτσα δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να παραδώσει τα όπλα τόσο εύκολα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ζητάει 700 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσει τον Λίο να φύγει, ενώ δεν δέχτηκε να γίνει ραντεβού έτσι ώστε να βγει φιλικό «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Γκιγιέμ Μπαλάγκ, ο Μέσι ζήτησε από τους παράγοντες των «μπλαουγκράνα» να κανονίσουν ένα ραντεβού και σε αυτό να κοιτάξουν όλες τις λεπτομέρειες έτσι ώστε να καταλήξουν σε ένα φιλικό διακανονισμό, που δεν θα «πληγώσει» καμία από τις δύο πλευρές.

Δείτε την ανάρτηση του Μπαλάγκ

Όπως βλέπετε και στην ανάρτηση, η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να κάνει ραντεβού στο οποίο θα συζητήσουν την αποχώρησή του. Θα τον αφήσουν να φύγει μόνο αν φέρει τη ρήτρα του: δηλαδή 700 εκατομμύρια ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η καταλανική Sport έχει αναφερθεί στην πρόταση της Σίτι για τον Μέσι. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα, η Σίτι δεν μπορεί να προσφέρει πάνω από 100.000.000 ευρώ στους «μπλαουγκράνα» καθώς δεν θέλει να έχει πρόβλημα με το Financial Fair Play, αλλά δίνει στην Μπάρτσα και τρεις παίκτες: τους Γκαμπριέλ Ζεσούς, Μπερνάντο Σίλβα και Έρικ Γκαρσία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, από αυτούς τους τρεις, η Μπαρτσελόνα δεν «ξετρελαίνεται» για τον Βραζιλιάνο φορ, αλλά αντίθετα της αρέσει ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ενώ με τον Έρικ Γκαρσία υπάρχει ήδη συμφωνία, με το συμβόλαιο του νεαρού Ισπανού στόπερ με τη Σίτι να λήγει το 2021.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments