Πως Να

Πώς να φορτίσω το λάπτοπ μου χωρίς φορτιστή

Πώς να φορτίσω το λάπτοπ μου χωρίς φορτιστή
Φόρτιση λάπτοπ χωρίς φορτιστή: Αν τυχόν βρεθείς σε δύσκολη θέση και δεν έχεις φορτιστή ή έχει χαλάσει το καλώδιο, μπορείς να αξιοποιήσεις μερικές εναλλακτικές.

Το λάπτοπ στη σημερινή εποχή έχει γίνει απαραίτητο καθώς μπορείς να μεταφέρεις τον υπολογιστή παντού μαζί σου αλλά βασική προϋπόθεση είναι να έχει μπαταρία που αντέχει και το μέρος στο οποίο πας να έχει ρεύμα ώστε να το φορτίσεις.

Όμως, είναι σύνηθες να το βλέπεις φορτισμένο και μετά από μισή ώρα χρήσης και με χαμηλή φωτεινότητα να βγάζει ειδοποίηση ότι θέλει φόρτιση. Αν λοιπόν, δεν έχεις καλή μπαταρία και δεν είσαι σε μέρος με τη δυνατότητα ρεύματος ή αν έχει χαλάσει το καλώδιο του φορτιστή σου, μπορείς να φορτίσεις, με ασφάλεια, τη φορητή συσκευή σου με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Με powerbank

Αν λοιπόν, έχετε χαλασμένο φορτιστή, θα χρειαστεί να παραγγείλετε έναν καινούριο σίγουρα αλλά μέχρι να είναι έτοιμο προς παράδοση, μπορείτε να φορτίσετε το λάπτοπ με ένα powerbank το οποίο είναι μια μικρή φορητή συσκευή που μπορεί να συνδεθεί σχεδόν με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές όπως tablet και smartphone κτλ. Όταν τα συνδέετε, παρέχουν ρεύμα όπως ένας φορτιστής. Βγαίνουν σε διάφορες χωρητικότητες. Στην περίπτωση λοιπόν, που θέλεις να φορτίσεις το λάπτοπ, τότε επίλεξε ένα powerbank με μεγάλη χωρητικότητα, όπως αυτό εδώ ή αυτό. Πρόσεξε όμως, το powerbank να διαθέτει βύσματα για διαφορές συσκευές και να είναι αποσπώμενα.

Με φορτιστή αυτοκινήτου

Ο φορτιστής αυτοκινήτου για λάπτοπ είναι άλλο ένα απαραίτητο αξεσουάρ ειδικά αν οι μετακινήσεις είναι πολλές, σύμφωνα με το laptopblog. Ο φορτιστής αυτοκινήτου έχει τη δυνατότητα να παρέχει το απαιτούμενο ρεύμα για ένα λάπτοπ. Πρόσεξε όμως, ακόμα και αν ταιριάζει το βύσμα, μην προσπαθήσεις ποτέ και για κανένα λόγο να φορτίσεις το tablet ή το κινητό καθώς το αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό…!

Με universal φορτιστή

Ο φορτιστής αυτός έχει τη δυνατότατα να συνδέεται στο ρεύμα και μέσω διαφόρων βυσμάτων να παρέχει την απαιτούμενη ενέργεια στο λάπτοπ και να το φορτίζει εξίσου γρήγορα με τον δικό του φορτιστή.

Με ηλιακό φορτιστή

Εφόσον ζούμε σε ένα μέρος του πλανήτη με άφθονη ηλιοφάνεια, γιατί να μην αξιοποιήσουμε τη δωρεάν ηλιακή ενέργεια για να φορτίζουμε το λάπτοπ μας; Για αρκετούς χρήστες το λάπτοπ είναι πολύτιμο επαγγελματικό εργαλείο και το χρησιμοποιούν καθημερινά. Όμως χρειάζεται ενέργεια και αν για κάποιον λόγο ο φορτιστής σταματήσει να λειτουργεί, προκύπτει σοβαρό ζήτημα. Καλό θα ήταν να προμηθευτείς έναν ή δύο τύπους φορτιστών για λάπτοπ για να είσαι εξασφαλισμένος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments