Ελλάδα

Άδωνις Γεωργιάδης τένις: Έπαιξε και ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα του αγώνα [pics]

Άδωνις Γεωργιάδης τένις: Έπαιξε και ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα του αγώνα [pics]
Άδωνις Γεωργιάδης τένις: «Είχα για αντίπαλο έναν πολύ δυνατό και δίκαιο παίκτη», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Φωτογραφίες από τον αγώνα τένις που έπαιξε ο ίδιος, δημοσίευσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης στο επίσημο και προσωπικό του προφίλ στο Instagram όπου αριθμεί πάνω από σαράντα χιλιάδες ακολούθους.

Φαίνεται πως κατενθουσιάστηκε ο Έλληνας πολιτικός με την παρτίδα τένις που έπαιξε στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ. Ως γνωστόν το μέλος της κυβέρνησης τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία στο άθλημα και επιδίδεται συχνά είτε νωρίς το πρωί πριν μεταβεί στο γραφείο του είτε αργά το βράδυ έχοντας ολοκληρώσει των κύκλο των υποχρεώσεών του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες, το απόγευμα της Πέμπτης (27 Αυγούστου): «Έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα στο τουρνουά τένις του ΟΑΚΑ. Κληρώθηκα με ένα πολύ δυνατό παίκτη». Ακολούθως, προέβη σε μια ακριβή περιγραφή της εξέλιξης του παιχνιδιού: «Ξεκινήσαμε το πρώτο γκέιμ και κράτησε σχεδόν 20 λεπτά. Προηγήθηκε 5 – 1 και λέω, πάει».

«Το γύρισα όμως σε 5 – 4 και έχασα τελικά 6 – 4 το πρώτο σετ. Στο δεύτερο μπήκα συγκεντρωμένος, προηγήθηκα με 4 – 0, κέρδισα 6 – 2 και πήγαμε στο τάι μπρέικ στα 10. Μετά από μάχη κέρδισα 10 – 7 και προκρίθηκα. Ο αθλητισμός είναι υγεία και ποιότητα ζωής, να κάνετε όλοι σας κάτι που να σας ευχαριστεί και να σας κάνει να κρατάτε μία καλή φυσική κατάσταση. Πάμε τώρα για τον επόμενο γύρο, αλλά πήρα μεγάλη χαρά σήμερα και ευχαριστώ τον Ηλία. Ήταν πολύ δυνατός και δίκαιος παίκτης», κατέληξε.

Και οι εν λόγω αθλητικές του δημοσιεύσεις είχαν ιδιαίτερη απήχηση στους ακολούθους οι οποίοι έσπευσαν να του χαρίσουν τα likes τους αλλά και να σχολιάσουν τη φυσική του κατάσταση. «Άδωνις σημαίνει δύναμη!», «Μπράβο που βρίσκετε τόσο ελεύθερο χρόνο με τόση δουλειά που έχετε στο υπουργείο», «Αριστερόχειρας…. Δεν το ήξερα, μπράβο υπουργέ», «Α ρε τενίστα» και «Συγχαρητήρια υπουργέ μου!» ήταν μερικά από τα comments στο άλμπουμ φωτογραφιών του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments