Αθλητισμός

Γεωργίου Ολυμπιακός: Η προφητεία για το κρούσμα κορωνοϊού στον τελικό

Γεωργίου Ολυμπιακός: Η προφητεία για το κρούσμα κορωνοϊού στον τελικό
Γεωργίου Ολυμπιακός: Ήταν πολλοί εκείνοι που προέβλεπαν ότι κάτι θα συμβεί που θα προκαλέσει αναβολή του τελικού. Ανάμεσά τους και ο ραδιοφωνικός παρουσιαστής.

Με τον τελικό του Κυπέλλου για το 2020, όπως ήταν φυσικό, ασχολήθηκε εκτενώς ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Γεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του την Παρασκευή ασχολήθηκε εκτενώς με τον τελικό αναφέροντας ότι ο Ολυμπιακός εκτέθηκε με τη στάση του, αλλά το καλύτερο το φύλαγε για πιο μετά προβαίνοντας σε μια… πρόβλεψη.

«Σκέφτεσαι Σάββατο βράδυ να ανακοινώσει κρούσμα κορωνοϊού;», αναρωτήθηκε. Και η «προφητεία» του βγήκε αληθινή, αναφέροντας δίκην αστείου φυσικά ότι μπορεί να ανακοινωθεί Σάββατο βράδυ θετικό κρούσμα. Πάντως, ανέφερε είτε από τον Ολυμπιακό είτε από την ΑΕΚ, με την πανδημία τελικά να χτυπά τον Λοβέρα. Βέβαια, πολλοί ήταν εκείνοι που προέβλεπαν ότι κάτι θα συμβεί που θα προκαλέσει αναβολή του τελικού, μα ο Γιώργος Γεωργίου πλησίασε πιο κοντά από όλους στην πρόβλεψη.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Στον… αέρα ο τελικός Κυπέλλου με την ΕΠΟ να αναζητά νέα ημερομηνία

Θυμίζουμε πως νέο κρούσμα κορωνοϊού αποκάλυψαν τα τεστ που έγιναν στον Ολυμπιακό, ενόψει του τελικού κυπέλλου με την ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα, θετικός βρέθηκε στον τελευταίο έλεγχο ο Αργεντινός Μάξι Λοβέρα, ο οποίος γίνεται ο τρίτος «ερυθρόλευκος» που προσβάλλεται από τον ιό, μετά τους Σεμέδο και Τζολάκη. Μετά από αυτή την εξέλιξη, θεωρήθηκε δεδομένη νέα αναβολή του τελικού, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή (30 Αυγούστους στις 21:00) στο ΟΑΚΑ.

Έτσι με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, όλοι οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του επιτελείου του Ολυμπιακού θα πρέπει να υποβληθούν ξανά σε τεστ μετά από 48 ώρες και στο μεσοδιάστημα πρέπει να μείνουν σε καραντίνα. Ο προβληματισμός στην ΕΠΟ σχετικά με την εξεύρεση νέας ημερομηνίας, αφορά στο γεγονός ότι αυτή εβδομάδα συγκεντρώνονται οι διεθνείς για τα ματς της εθνικής στο Nations League, ενώ στις 12 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η έναρξη του πρωταθλήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments