Θέσεις Εργασίας

Προσλήψεις χωρίς ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας εκπαιδευτικών στον δήμο Ελευσίνας

Προσλήψεις χωρίς ΑΣΕΠ: Θέσεις εργασίας εκπαιδευτικών στον δήμο Ελευσίνας
Προσλήψεις χωρίς ΑΣΕΠ: Οι αιτήσεις θα απευθύνονται στην Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου Ελευσίνας.

Θέσεις εργασίας εκπαιδευτικών χωρίς ΑΣΕΠ υπάρχουν και αφορούν στον δήμο Ελευσίνας όπου γίνεται πρόσληψη ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού – Καλλιτεχνικού προσωπικού για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.).

Από πότε μέχρι πότε ισχύει η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων;

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα αρχίζει από την Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020 και θα διαρκεί ως και την Τέταρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 (δέκα ημερολογιακές ημέρες). Κατά τη διάρκεια προσκόμισης των δικαιολογητικών, οι υποψήφιοι θα πρέπει να εισέρχονται στην υπηρεσία μόνο με μάσκα και θα πραγματοποιούνται και οι συνεντεύξεις των ενδιαφερόμενων από την ορισμένη επιτροπή. (προαιρετικά και σε περίπτωση που θέλετε να διεξαχθούν παράλληλα).

Οι αιτήσεις θα απευθύνονται στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ελευσίνας (Κ.Ε.Δ.Ε) και θα υποβάλλονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00– 14:00, στα γραφεία της Επιχείρησης στο Πολιτιστικό Κέντρο (ΠΑΓΚΑΛΟΥ και ΚΙΜΩΝΟΣ 11,1 ος όροφος), Τηλέφωνο 2105565606 ), μαζί με τα αντίγραφα όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τίτλων. Αν δεν συνυποβληθούν, οι υποψήφιοι θα τίθενται εκτός διαδικασίας και η αίτηση τους θα απορρίπτεται.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών θα πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε μια τοπική εφημερίδα. Να αναφέρουμε ότι γίνεται δεκτή και η ταχυδρομική αποστολή της αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά και το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής κρίνεται με βάση τη σφραγίδα ταχυδρομείου.

Πώς θα γίνονται οι συνεντεύξεις όσων ενδιαφέρονται;

Οι συνεντεύξεις των ενδιαφερομένων θα πραγματοποιηθούν από την ορισμένη με την υπ’ αριθμ.: 115/2020 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας (Κ.Ε.Δ.Ε) τριμελή Επιτροπή, από τη Δευτερά 31 Αυγούστου 2020 έως και την Τέταρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρες 11:00 έως 14:00 στα γραφεία της Επιχείρησης στο Πολιτιστικό Κέντρο (Πάγκαλου και Κίμωνος 11- 1ος όροφος).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την προκήρυξη στο πρόγραμμα Διαύγεια ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας μαζί με την αίτηση, ή από το επίσημο site της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ελευσίνας (Κ.Ε.Δ.Ε.). Σε περίπτωση που αδυνατούν να προσέλθουν στα γραφεία προκειμένου να παραλάβουν το έντυπο της αίτησης, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον φορέα προκειμένου να τους αποσταλεί με φαξ η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όποιος ενδιαφέρεται να δει την προκήρυξη, μπορεί να πατήσει και εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments