Αθλητισμός

ΠΑΟΚ κλήρωση: Η Μπενφίκα στο δρόμο για τα αστέρια

ΠΑΟΚ κλήρωση: Η Μπενφίκα στο δρόμο για τα αστέρια
ΠΑΟΚ κλήρωση: Ο "δικέφαλος του βορά" θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League σε μονό παιχνίδι που θα γίνει στην Τούμπα.

Η Μπενφίκα είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπως προέκυψε από την κλήρωση της UEFA, που έγινε σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας. Η πρόκριση στα play offs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα κριθεί σε «μονό» αγώνα (15-16/9) στην Τούμπα, όπως προέκυψε από την κλήρωση, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης το «εισιτήριο» για τους ομίλους θα «παιχθεί» σε δύο αγώνες.

Εάν ο ΠΑΟΚ προκριθεί θα παίξει στα play off με την Κράσνονταρ. Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ ακόμη κι αν αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό ή στα play offs θα μπει απευθείας στους ομίλους του Europa League. Σε μια ώρα θα αρχίσει και η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΟΦΗ, είναι οι Γρανάδα (Ισπανία), Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος) και Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), ενώ ο Αρης θα κληρωθεί με μια εκ των Τότεναμ (Αγγλία), Κοβαλίβκα (Ουκρανία) και Χαποέλ Μπερσεβά (Ισραήλ).

Οι «νοκ άουτ» αναμετρήσεις για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League θα διεξαχθούν στις 15-16 Σεπτεμβρίου, θα είναι «νοκ άουτ» και θα πραγματοποιηθούν χωρίς θεατές. Οι νικητές προκρίνονται στα πλέι οφ του Champions League, ενώ οι ηττημένοι συνεχίζουν στα πλέι οφ του Europa League. Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση του γ΄ προκριματικού γύρου έχουν ως εξής:

Μονοπάτι Πρωταθλητών

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) – Μόλντε (Νορβηγία)

Ομόνοια (Κύπρος) – Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

Μίντιλαντ (Δανία) – Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) – Ντιναμό Μπρεστ (Λευκορωσία)

Μονοπάτη Μη πρωταθλητών

ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ) – Μπενφίκα (Πορτογαλία)

Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) – Αλκμάαρ (Ολλανδία)

Γάνδη (Βέλγιο) – Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments