Lifestyle

Δούκισσα Νομικού Instagram: Η εξομολόγηση για το δύσκολο καλοκαίρι της

Δούκισσα Νομικού Instagram: Η εξομολόγηση για το δύσκολο καλοκαίρι της
Δούκισσα Νομικού Instagram: «Ίσως για αυτό όλα τα δύσκολα έρχονται καλοκαίρι», αναρωτιέται στην ανάρτησή της.

Η Δούκισσα Νομικού θέλησε να κάνει τον δικό της απολογισμό για το καλοκαίρι του 2020 καθώς η εποχή αυτή τελειώνει μιας και φεύγει και ο Αύγουστος, επιλέγοντας να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η δυσάρεστη έκπληξη για εκείνη το φετινό καλοκαίρι

Έτσι κι αλλιώς το φετινό καλοκαίρι είχε και μια δυσάρεστη έκπληξη για εκείνη αφού πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του συζύγου της και πεθερός της, Σάββας Θεοδωρίδης. Η Ελληνίδα παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, βραβευμένη ως Σταρ Ελλάς το 2007 διαθέτει εξάλλου, ένα από τα πιο πετυχημένα Instagram accounts στην ελληνική σόουμπιζ.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία της από την παραλία και μέσα από τη λεζάντα που τη συνόδευε έστειλε το δικό της μήνυμα. «Το καλοκαίρι τελειώνει και συνειδητοποιώ πως αυτή η εποχή που τόσο πολύ αγαπώ έχει φέρει τα τελευταία χρόνια τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου, παράλληλα όμως, έχει φέρει και μεγάλο πόνο. Και εκεί που λυγίζω και πέφτω, εκεί ξαφνικά νιώθω να πατάω ξανά στα πόδια μου. Ναι, ίσως για αυτό όλα τα δύσκολα έρχονται το καλοκαίρι», ανέφερε.

«Εύχομαι σε όλους να είστε καλά»

Και συνέχισε: «Γιατί αντλούμε ζωή και αισιοδοξία από τη δύναμη του ηλίου. Από το φως του, που φωτίζει και ζεσταίνει τις ψυχές μας. Εύχομαι σε όλους να είστε καλά, να έχετε υγεία, αγάπη, την οικογένειά σας και γαλήνη μέσα σας».« Σας στέλνω ένα μεγάλο φιλί! Καλημέρα», έγραψε χαρακτηριστικά. Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούλιο το 2018 έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 34 ετών και ο ετεροθαλής αδερφός του συζύγου της Δούκισσας Νομικού, Δημήτρη Θεοδωρίδη. Τα δύο αδέρφια είχαν άρρηκτους δεσμούς και ήταν πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους.

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Δούκισσα Νομικού:

Να θυμίσουμε πως το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Θεοδωρίδη και στις 10 Ιουνίου του 2017 παντρεύτηκαν στη Μύκονο. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά: τον Σάββα ο οποίος είναι γεννημένος στις 25 Μαρτίου του 2018 και την Αναστασία η οποία είναι γεννημένη στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments