Αθλητισμός

Οικονόμου ΑΕΚ: Πάει με 1 εκατομμύριο ευρώ στην Κοπεγχάγη

Οικονόμου ΑΕΚ: Πάει με 1 εκατομμύριο ευρώ στην Κοπεγχάγη
Οικονόμου ΑΕΚ: Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αύριο αναμένεται να ταξιδέψει για τη Δανία για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Συμπαίκτης με τον Κάρλος Ζέκα φαίνεται ότι θα γίνει ο Μάριος Οικονόμου καθώς δημοσιεύματα αθλητικών σάιτ τον στέλνουν στην Κοπεγχάγη. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ θα πάρει περί το 1 εκατομμύριο ευρώ για τον κεντρικό αμυντικό. Θυμίζουμε ότι ο Οικονόμου έχει πλούσια εμπειρία από το διεθνές ποδόσφαιρο, καθώς αγωνιζόταν στην Ιταλία.

Έχει περάσει από τις Κάλιαρι, Μπολόνια, ΣΠΑΛ και Μπάρι, ενώ είχε φύγει για την Ιταλία αφού αναδείχθηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν υπολογιζόταν ως βασικός από τον Μάσιμο Καρέρα και έτσι και οι δύο πλευρές θα βγουν κερδισμένες. Από τη μία ο Οικονόμου πάει σε μια ομάδα που λογικά θα είναι βασικός, ενώ η ΑΕΚ θα πάρει ένα σημαντικό ποσό για να ενισχύσει τα ταμεία της. Τη φετινή σεζόν ο Οικονόμου έπαιξε συνολικά σε 28 παιχνίδια και έβαλε ένα γκολ. Συνολικά στα δύο χρόνια παρουσίας του στους «κιτρινόμαυρους» είχε 64 ματς με 4 γκολ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει ότι θα επενδύσουν περισσότερο στον Ζίγκα Λάτσι. Όπως γράφει το sport24.gr, η Ένωση έδωσε μάχη για να πείσει τον ατζέντη του να μην τον πάει σε μεγαλύτερα ευρωπαϊκά κλαμπ όπως η Ίντερ και η Βέρντερ Βρέμης, με την υπόσχεση ότι θα του δοθεί χρόνος συμμετοχής, ενώ η ιταλική και η γερμανική ομάδα θα τον παραχωρούσαν ως δανεικό. Και αυτός είναι ο μεγάλος φετινός στόχος της ομάδας, με τη σύμφωνη γνώμη μάλιστα του Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος ως γνώστης της θέσης, έχει διαπιστώσει ότι ο Λάτσι είναι ένα «διαμαντάκι» που πρέπει να αξιοποιηθεί. Αυτό λοιπόν που στην Ένωση έχουν ως στόχο, είναι το να «γράψει» ο Σλοβένος αμυντικός το λιγότερο 20 συμμετοχές φέτος.

Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου

Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στον Βόλο θα φιλοξενηθεί ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι που έχει περάσει από «χίλια κύματα» θα γίνει στις 21:00 το βράδυ στις 12 Σεπτεμβρίου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: «Ο τελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-2020 μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., σύμφωνα με την από 42/31.08.2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο» Βόλου με ώρα έναρξης 21:00».

Η Ελληνική Αστυνομία απέκλεισε τη δυνατότητα να φιλοξενηθεί ο τελικός στο γήπεδο της Ριζούπολης, καθώς θεωρεί ότι δεν μπορεί να διαφυλάξει την ορθή διεξαγωγή του υπό τον φόβο επεισοδίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments