Αθλητισμός

Πέπε Ροντρίγκες Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξή του στο λιμάνι

Πέπε Ροντρίγκες Ολυμπιακός: Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξή του στο λιμάνι
Πέπε Ροντρίγκες Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκος» πρέπει να θεωρείται ο Πορτογάλος χαφ.

Θέμα χρόνου είναι η άφιξη του Πέπε Ροντρίγκες στη χώρα μας για χάρη του Ολυμπιακού. Οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με την Γκιμαράες και ο Πορτογάλος μέσος αναμένεται το βράδυ, στις 21:30, στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Ο 23χρονος χαφ θα υποβληθεί αύριο, Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, στις απαραίτητες ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το τετραετούς διάρκειας συμβόλαιό του, με συνολικές αποδοχές λίγο πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Κάπως έτσι οι “ερυθρόλευκοι” θα κάνουν χαρούμενο τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος είχε ζητήσει επίμονα την απόκτηση του Πέπε για την διαδοχή του Γκιγέρμε που πήγε στην Αλ Σαντ.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του και προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με την Βιτόρια μετρώντας 46 συμμετοχές, πέντε γκολ και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Σημειώνεται ότι ο 23χρονος παίκτης έχει περάσει από την Εστορίλ, ενώ έχει 10 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας. Επίσης, έχει πολλές συμμετοχές στις μικρότερες Εθνικές ομάδες της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου.

Δείτε τον εν δράσει με τη φανέλα της Μπενφίκα:

Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες θέλουν να βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τη Φενερμπαχτσέ για τον Γκάρι Ροντρίγκες:

Όπως αναφέρει ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» η υπόθεση φαίνεται πως προχωράει με τις ευλογίες της Αλ Ιτιχάντ που έχει τα δικαιώματα του παίκτη και τον έχει παραχωρήσει ως δανεικό στους Τούρκους μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Χθες ο εκπρόσωπος Τύπου της αραβικής ομάδας έκανε δηλώσεις και εξέφρασε την πίστη ότι ο Αφρικανός εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

«Πιστεύω ότι θα κάνουμε μία συμφωνία και ο Γκάρι θα πάει στον Ολυμπιακό. Ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να γυρίσει στην Αλ Ιτιχάντ. Για αυτό και η ομάδα θέλει να τον πουλήσει και να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χουσείν Αλ Σαρίφ. Ωστόσο, εκείνο που τίθεται για πρώτη φορά προς συζήτηση είναι το ενδεχόμενο να πουληθεί ο παίκτης και όχι να υπάρξει μόνο ο δανεισμός. Ίσως στις κουβέντες μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών να μπει και το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, ώστε ο Ολυμπιακός να πάρει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού και στη συνέχεια να τον αποκτήσει με κάποια ρήτρα που θα συμφωνηθεί αυτές τις μέρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments