Video

Ελίφ επεισόδιο 663: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 02/09 – Ο Ουμίτ μένει άφωνος με την Αρζού

Ελίφ επεισόδιο 663: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 02/09 – Ο Ουμίτ μένει άφωνος με την Αρζού
Ελίφ επεισόδιο 663: Ο Ουμίτ ρωτάει την Αρζού ποια ήταν η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη θέση της και η Αρζού του λέει πως ήταν η Γκόντζα.

Στο σημερινό (2 Σεπτεμβρίου) επεισόδιο της σειράς,  ο Γιουσούφ και ο Σελίμ είναι στον κήπο. Ο Γιουσούφ προσπαθεί να πείσει τον Σελίμ να πάει στην Αμερική αλλά εκείνος του λέει πως δεν έχουν τόσα χρήματα.

Εκείνος δουλεύει για να αφήσει κάποια χρήματα στην οικογένεια του μετά τον θάνατο του και η ιδέα της Αμερικής απλά προσθέτει και άλλα οικονομικά προβλήματα. Η Ζεϊνέπ νιώθει απαίσια επειδή ο Σελίμ δεν δέχεται να πάει στην Αμερική. Η Μελέκ της λέει πως ο Σελίμ θα το ξανασκεφθεί. Η Αρζού χρειάζεται πολλά χρήματα για τη νέα της ταυτότητα και προσπαθεί να βρει τρόπο να τα αποκτήσει. Ο Γιουσούφ προτείνει να πουλήσει το σπίτι για να βρεθούν τα χρήματα για τη θεραπεία του Σελίμ στην Αμερική.

Η Αρζού συναντά τον Ουμίτ 

Η Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ και η Μελέκ δεν το δέχονται αλλά εκείνος επιμένει. Τους λέει πως δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία του Σελίμ. Η Ελίφ λέει στον Σελίμ πως μπορεί να παίζει πιάνο στο πάρκο και να κερδίσει χρήματα για εκείνον. Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι της και βλέπει να μεταφέρουν τα έπιπλα. Δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Μπαίνει μέσα στο σπίτι και το βλέπει άδειο και τον Ουμίτ να κάθεται στο πάτωμα. Ο Ουμίτ τη βλέπει και νομίζει πως έχει παραισθήσεις. Η Αρζού του λέει πως δεν τρελάθηκε και πως είναι ζωντανή. Ο Φικρέτ Εφελέρ πρόκειται να δώσει σε κάποιον τη θέση του αντιπροέδρου στην εταιρία και ο Χακάν είναι σίγουρος πως αυτός θα είναι ο τυχερός.

Ο Ουμίτ ρωτάει την Αρζού ποια ήταν η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στη θέση της και η Αρζού του λέει πως ήταν η Γκόντζα. Την ανάγκασε να φορέσει τα ρούχα της και έριξε μετά το αυτοκίνητο στον γκρεμό. Ο Ουμίτ μένει άφωνος αλλά η Αρζού δεν ενδιαφέρεται για εκείνον αλλά για το που είναι τα πράγματα του σπιτιού. Ο Γιαχιά μιλάει με τον Φαρούκ και εξακολουθούν να αναζητούν έναν άντρα, τον Οζκάν, που ήταν κάποτε δικηγόρος. Ο Γιαχιά προσπαθεί να τον βρει αλλά δεν είναι εύκολο. Η Ζεϊνέπ έχει μια ιδέα για να μαζέψει χρήματα για τον Σελίμ. Ο Γιαχιά μαθαίνει πως ο Οζκάν, που αναζητεί ίσως είναι στην πραγματικότητα ο Γιουσούφ Ουστούν. Το όνομα του ήταν Οζκάν όταν γεννήθηκε αλλά το άλλαζε αργότερα και έγινε δικηγόρος.

Η ιστορία της «Ελίφ»

Αυτή είναι η ιστορία της Ελίφ, ενός καλοσυνάτου μικρού κοριτσιού, που γίνεται πιόνι στις αντιπαλότητες της ισχυρής οικογένειας Εμιρόγλου. Η γλυκιά Ελίφ είναι έξι ετών όταν η άρρωστη μητέρα της, Μελέκ, την παραδίδει κρυφά στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου. Αν και δεν το γνωρίζει,  η Ελίφ είναι το παιδί του Κενάν Εμιρόγλου, του μεγαλύτερου γιου της οικογένειας. Δεν γνωρίζει ότι το παιδί είναι δικό του, παρόλο, που ήταν τρελά ερωτευμένος με τη μητέρα της, Μελέκ η οποία δούλευε στο αρχοντικό. Αλλά πριν από έξι χρόνια, η Μελέκ αναγκάστηκε να τον εγκαταλείψει, φοβούμενη για τη ζωή της κόρης της. Τώρα, μπορεί η έμφυτη ευγένεια της Ελίφ και η αναγνώριση της αδικίας, που έγινε σε εκείνη και την οικογένειά της να φέρουν την ευτυχία στο σπιτικό των Εμιρόγλου;

Η Μελέκ ήταν υπάλληλος στην πλούσια οικογένεια Εμιρόγλου και ερωτεύτηκε τον αγαπημένο γιο της οικογένειας, τον Κέναν. Όμως η οικογένειά του ήταν ενάντια σε αυτή την ένωση και η μητέρα του, Αλιγιέ, ανάγκασε τη Μελέκ να φύγει μακριά με φοβερές απειλές. Στο παρελθόν η Αλιγιέ είχε χαράξει ξανά τη μοίρα της Μελέκ, όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό, κάτι που κανείς δεν γνωρίζει, εκτός από τον μεγαλύτερο αδελφό της, τον Μελίχ. Η Μελέκ, δεν είχε άλλη επιλογή από το να φύγει και να αφήσει τον Κενάν να πιστεύει ότι τον είχε εγκαταλείψει, χωρίς ποτέ να μάθει πως ήταν έγκυος στο παιδί του. Μετά τη φυγή της από το αρχοντικό των Εμιρόγλου, η ζωή της Μελέκ έγινε μια κόλαση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments