Αθλητισμός

Γιάν Εμβιλά: Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Γάλλος

Γιάν Εμβιλά: Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Γάλλος
Γιάν Εμβιλά: Να ντύσουν στα «ερυθρόλευκα» τον 30χρονο άσο φαίνεται πως επιθυμούν οι Πειραιώτες.

Η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής είναι εκ των βασικών στόχων των Φρανσουά Μοντέστο και Πέδρο Μαρτίνς. Για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες στο Ρέντη τσεκάρουν την περίπτωση του Γιάν Εμβιλά από την Σεντ Ετιέν. Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», στους Πειραιώτες έχει προταθεί ο Γάλλος και η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά.

Μάλιστα, ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ έχει εισηγηθεί την απόκτηση του 30χρονου χαφ στον Πορτογάλο τεχνικό, υποστηρίζοντας πως η μεσαία γραμμή της ομάδας την επόμενη σεζόν θα είναι πιο δυνατή σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Πάντως, η περίπτωση του Γιάν Εμβιλά μόνο εύκολη δεν θεωρείται.

Ο παίκτης είναι ένας κλασικός δημιουργός που συνεχώς “διψά” για πρωταθλητισμό και τίτλους ενώ πάντα ψάχνει την παρουσία του στο Champions League.

Οι Πειραιώτες, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, έχουν ξεκινήσει τις επαφές με την Σεντ Ετιέν στο περιθώριο των διαπραγματεύσεων για τον Μιγκέλ Τράουκο. Οι «στεφανουά» δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν τον 30χρονο άσο, αλλά το κασέ του που φτάνει το 1,8 εκατομμύρια ευρώ αποτελεί πρόβλημα. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο οι «ερυθρόλευκοι» να κάνουν κίνηση για τον δανεισμό του και στη συνέχεια να προχωρήσουν για την αγορά του, μέσω κάποιας οψιόν που θα έχει συμφωνηθεί μεταξύ των δύο ομάδων.

Την ίδια ώρα, οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν αντίστροφα για την επίσημη ανακοίνωση του Πέπε Ροντρίγκες:

Ο 23χρονος μέσος που αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Γκιμαράες, προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Γκιλιέρμε, βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου, στην Ελλάδα. Τις επόμενες ημέρες, θα υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας που του προσφέρει ο Ολυμπιακός, με τις αποδοχές του να ανεβαίνουν κλιμακωτά και να προσεγγίζουν το εκατομμύριο τη σεζόν, με τον πρώτο χρόνο να παίρνει περί τις 700.000. H Γκιμαράες θα βάλει στο ταμείο της 3,7 εκατομμύρια ευρώ ως πάγια αποζημίωση κι άλλες 300.000 ευρώ, ανάλογα με την επίτευξη των στόχων της επόμενης περιόδου. Σε αυτά τα χρήματα προστίθεται και ένα μικρό ποσό (γύρω στις 500.000) που θα εισπράξει η Μπενφίκα. “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα υπογράψω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Θα πούμε περισσότερα αύριο” δήλωσε ο ίδιος κατά την άφιξή του στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments